Telefoon | Mijn hoesje van Ideal of Sweden

by - 07:00


Onlangs kreeg ik een samenwerking aangeboden met Ideal of Sweden. De telefoon hoesjes heb ik bij meerdere bloggers voorbij zien komen en ik was daar honestly wel een klein beetje jaloers op. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik enorm blij was dat ik een mailtje van Ideal of Sweden in mijn mailbox kreeg.


Ideal of Sweden is een bedrijf dat zich richt op telefoon accessoires. Telefoon hoesjes, opladers, powerbanks, portemonnee hoesjes, noem maar op. Ik mocht een hoesje uit kiezen en ik zal je eerlijk zeggen, de keuze was erg lastig.

Ik kon niet kiezen uit de Wild Leopard, Magnolia Stripes en de Banana Coconut. Drie heel verschillende hoesjes, maar mijn liefde voor het tropische fruit kon ik niet loslaten en ook al is geel niet echt mijn kleur wel steeds meer, koos ik voor het Banana Coconut hoesje.

Er was iets fout gegaan met mijn hoesje waardoor ik hem na 2 weken nog niet binnen had, hij was kwijtgeraakt bij de post en Ideal of Sweden was zo lief om hem opnieuw te versturen. Hij was toen binnen 4 dagen binnen. Hij komt goed verpakt binnen in een hard plastic doosje. Ik ben nogal een kneus en kwam er later pas achter dat je hem uit moest schuiven lekker liek. 

Het hoesje is hard plastic en wat mij meteen opviel is dat de binnenkant zacht is, dit is er voor dat de achterkant van je telefoon niet beschadigt. Dit vind ik toch een fijn idee ook al is het hoesje al een bescherming. De Banana Coconut print is nog mooier in het echt dan op de foto's op de website. Ik ben zo verliefd op het hoesje!

Wil jij ook graag zo'n mooi hoesje bestellen? Gebruik mijn kortingscode LIFESTYLELIEKE voor 20% korting!

Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Oe! Wat een mooi hoesje, hou ik van. Lekker vrolijk, je krijgt meteen zin in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooi hoesje en wat tof van de firma dat ze je een nieuw hoesje toe stuurde! Leuk artikel. :)

    Liefs
    X

    BeantwoordenVerwijderen