Review | Kruidvat Catch & Shine Banana powder en Rose eyes eyeshadow palette

by - 10:22


Dat ik fan ben van de Catch & Shine lijn die het Kruidvat eind vorig jaar uitbracht is jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Elke keer vlucht ik weer het Kruidvat in om de nieuwe producten te scoren en dat is mijn nu bijna elke keer op eentje na gelukt.


Kruidvat kwam een tijdje terug uit met wat mooi make-upjes in de Catch & Shine lijn. Twee oogschaduw paletten, een lip palette en een banana powder. Zelf scoorde ik het rose oogschaduw palette en de banana powder.

Ik vind beide verpakkingen er lekker fleurig en vrolijk uitzien, dit is eigenlijk bij alle Catch & Shine producten zo. De kleuren die bij de verpakking gebruikt worden van het palette en de poeder geven een frisse en vrolijke uitstraling waardoor de producten snel opvallen in de schappen. Het lettertype is lekker speels. Ja ik ben fan van de verpakking.

Oogschaduw palette rose nude
Het palette bestaat uit 12 verschillende kleuren die rose/nude kleuren hebben. Het andere palette bevatte alleen maar nude kleuren en aangezien ik daar al genoeg palettes van heb liggen koos ik voor deze. Het palette doet mij een beetje denken aan het highlighter palette van de action, zo ziet hij er uit. Dat palette heeft mij enorm verrast toen, misschien deze nu ook wel.


Er zit een spiegel aan de binnenkant nee die is niet vies of kapot er zit een bescherm laagje op die eraf moet. Ook vind je er een kwastje in dat aan de ene kant een platte recht afgesneden oogschaduw kwast is en aan de andere kant een spons aplicator.

Om deze swatch te maken heb ik mij in veel bochten moeten wringen maar hij staat er op. De swatch is gemaakt van links naar rechts. Ik vind dat de kleuren zeker niet tegenvallen, ik vind ze ten eerste heel erg mooi maar de pigmentatie is niet verkeerd. De lichte kleuren vallen wel een klein beetje weg maar ik denk dat ze bij een gehele look mooi zullen staan. Wel een klein minpuntje is dat sommige kleuren wat poederig kunnen zijn, maar dat is gewoon een kwestie van zuinig je kwast door het palette halen en goed aftikken.

Banana powder
Ik heb nog nooit een banana powder gehad omdat ik eerlijk gezegd niet echt wist wat de functie was van dit product. Maar op dat ik de verpakking zo leuk vond en omdat mijn bankrekening het bedrag van €3,99 wel aan kon nam ik hem mee voor een test. Ik draag geen foundation dus ik gebruikte dit product gewoon zo op mijn gezicht. Ik heb hem over het hele gezicht gebruikt en wat extra onder de ogen. Laatste tijd heb ik wat donkerdere kringen onder mijn ogen en deze mogen wel een opfris beurt gebruiken.


Helaas hield mijn camera er mee op toen ik foto's wilde maken van het resultaat. Maar ik stond er versteld van! Ik heb een hekel aan poeders maar deze verandert alles. Je krijgt er een mooie frisse look van en hij 'highlight' een beetje de donkere plekken op je gezicht. Ja ik ben weg van deze poeder en gebruik hem inmiddels dagelijks. Ik denk dat je deze poeder ook goed kan gebruiken om te baken, weetjewel die nieuwe trend van Kim Kardashian.

Beide producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat net zoals de andere twee palettes uit deze lijn. De palettes kosten €5,99 en de banana powder kost €3,99.

Heb jij al een van deze producten gescoord?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties