Mijn week #19 | Truth or dare, vrijdagmiddag borrel en een ochtend op Schiphol

by - 07:00


Ik begin mij al steeds beter te voelen en doordat ik weer wat meer dingen onderneem wat natuurlijk niet altijd kan blijven mijn gedachten niet steeds hangen. Afgelopen week was ik nog wel veel moe, ik voel mij momenteel soms levensmoe. Maar heb ik toch weer heel wat leuke dingen gedaan.

Maandag
Ik begon om half 10 op het werk met veel moeite, ik kon mijn bed niet uit komen en toen ik keek hoelaat mijn bus vertrok zag ik dat er een staking was. Het regende enorm hard maar gelukkig was mijn moeder in de buurt en bracht mij naar het werk. Zoals elke maandag ging ik weer aan de slag met social media. Blogjes maken, groepsfoto's plaatsen en zo onze Facebook pagina van Doe Nederland levendig houden. S' middags had ik nog een Bossche bollen workshop met een leuke familie. Na mijn workshop ging ik naar huis en in de avond sprak ik nog met een vriendin af.

Dinsdag
Ik nam dinsdag vrij omdat er nog steeds een staking gaande was bij de bussen. Ik sliep uit, wat ik ook echt nodig had en verder keek ik gewoon series en was ik lekker lui! Ik ruimde nog wel mijn kamer en kleding kast op, wat echt hoog nodig was. S' avonds sprak ik weer gezellig met een vriendin af.

Woensdag
Ik ben nog steeds erg druk met het maken van mijn eigen activiteit, woensdag ben ik daar ook weer mee aan de slag geweest vanaf 9 uur. In de middag had ik nog een gesprek met mijn baas hierover omdat ik bijna klaar ben en het dus bijna getest kan gaan worden. S' avonds was ik lekker lui en deed ik vrij weinig.

Donderdag
Donderdag sliep ik weer lekker uit want ik had vrij! In de middag sprak ik af met Quinty want het was weer tijd om foto's te gaan maken samen. We vonden een mooi plekje in de buurt wat ons dus nog nooit opgevallen was. We maakte hele mooie foto's en hebben ook nog even kort rondgewandeld. In de avond moet ik werken, ik had een escape room die ik moest draaien. Na het werk deed ik met Quinty even een drankje op het terras en daarna zijn we naar de bioscoop geweest, we hebben de nieuwe film Truth or Dare gekeken. Echt oh my god wat een spannende en enge film is dit!

Vrijdag
Omdat ik pas laat thuis was en laat sliep na de film, om 1 uur. Was ik vrijdag ochtend nogal moe, maar toch stond ik mooi om 9 uur op het werk. Ik heb heel de ochtend aan mijn activiteit gewerkt en s' middags na de pauze ben ik samen met een collega door de stad gebanjerd om alles te controleren voor het activiteit. Om 4 uur zijn we samen gezellig op het terras gaan zitten waar zich nog meer collega's bij voegde, heel gezellig. Om 9 uur was ik thuis van het borrelen, onverwachts ben ik toen weer terug de stad in gegaan en opstap geweest!

Zaterdag
Dit komt bijna nooit voor maar ik was eens vrij op zaterdag! Ik sliep uit en deed gewoon lekker rustig aan heel de dag. De zon scheen dus ik ben lekker in de tuin gaan liggen met een filmpje! S' middags kwam mijn zusje nog gezellig langs en verder heb ik die dag niets gedaan. S' avonds ben ik nog wel even met een vriendin opstap geweest maar er hing die avond geen leuke sfeer in de stad dus we waren zo weer thuis.

Zondag
De wekker ging om 8 uur want we gingen naar Schiphol! Nee helaas niet voor een vakantie maar voor een behind the scenes tour. Dit hadden mijn zusje en ik mijn opa cadeau gegeven voor zijn verjaardag. Er komt nog een apart artikel over deze dag dus ik vertel er niet teveel over, maar het was heel leuk en interessant en we hebben echt genoten! Eind van de middag moest ik werken, ik had een Ik hou van Holland quiz, een van mijn favorieten activiteiten. Na het werk ging ik naar huis en ik lag echt al vroeg ik bed, ik was op en kapot en ik sliep volgens mij al om 8 uur.

Foto's
Ik ben op mijn bril gaan zitten en nu is het pootje afgebroken..


Jaaaa hij kwam eindelijk binnen!

Deze film is wel leuk maar het is nou niet dat ik echt denk ja die wil ik nog eens zien


Den Bosch heeft nog heel wat leuke foto hotspots!

De VUE in Den Bosch is verbouwt waardoor ze nu verstelbare stoelen hebben, i love it.


Gezellig <3

Starbucks is always a good idea. Ik zweer bij de Caramel Macchiato 

Een leuke dag afsluiten bij de mac.
Blogposts
Willy heeft weer een geweldige verjaardag achter de rug en ik ben inmiddels weer bijgekomen van twee dagen feesten. Heel Nederland kleurde oranje op 26 & 27 april en ik vind het prachtig om te zien. Vandaag deel ik met jullie mijn Koningsdag ervaring.

Onlangs kreeg ik een samenwerking aangeboden met Ideal of Sweden. De telefoon hoesjes heb ik bij meerdere bloggers voorbij zien komen en ik was daar honestly wel een klein beetje jaloers op. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik enorm blij was dat ik een mailtje van Ideal of Sweden in mijn mailbox kreeg.

k zat laatst weer eens op Pinterest rond te dwalen en ik kwam weer een lekker recept tegen voor een lunch. Ik ben echt gek op lunchen, het is mijn favorieten maaltijd van de dag. En aangezien ik ook wel een beetje let op een gezonde levensstijl leek dit broodje mij perfect.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties