Mijn week #19 | Dagje naar het strand, shoppen in Breda en een moederdag brunch

by - 16:53


Oeps.. mijn week een dagje later online! Ik was maandag heel druk en toen ik eenmaal thuis kwam had ik last van migraine waardoor ik zo in slaap was. Maar ik sla geen week meer over dus bij deze alsnog mijn week online!Maandag
Maandag was als elke maandag, moeizaam uit bed komen maar toch om 9 uur op het werk verschijnen. Ik werkte weer aan de social media en marketing van Doe Nederland, niet veel bijzonders dus. In de middag had ik nog een Bossche Bollen workshop en na de workshop ging ik op huis aan. Ik weet echt niet wat het de laatste tijd is maar ik ben zo moe.. Maandag avond deed ik daarom ook vrij weinig.

Dinsdag
Ik was lekker een dagje vrij en had met Iris afgesproken om lekker naar het strand te gaan! Om 10 uur stond ze voor de deur en reden we richting Ouddorp. Een klein plaatsje aan zee in Zeeland. We kwamen na een hele reis, wat file en een stop bij de New Yorker voor een nieuwe bikinitop om half 12 aan in Ouddorp. Bij beachbar 't Gorsje hebben we wat gedronken en lekker geluncht, we kleedde ons om en zijn toen lekker op het strand gaan liggen. Heerlijk in het zonnetje, het was niet super druk en we hadden het samen heel gezellig. Rond 4 uur rolde we weer terug de beachbar in om nog even gezellig te borrelen en daarna zijn we naar huis gereden. S' avonds heb ik mezelf ontdaan van al het zand tijdens een lekker bad.

Woensdag
Ik was weer een dagje vrij en had met mijn moeder afgesproken om lekker een dagje te gaan winkelen. We hadden eerst om 11 uur een afspraak bij de schoonheidsspecialiste waar we onze wenkbrauwen lieten doen, daarna reden we door naar Breda. Het zou een warme dag worden dus we besloten om eerst te winkelen en later pas te lunchen. Na de lunch zijn we nog wat winkeltjes af gegaan maar om 3 uur werd het te warm en zijn we naar huis gereden. Ik heb daar nog lekker in de tuin gelegen. S' avonds sprak ik met een vriend af en hebben we gezellig bijgekletst.

Donderdag
Ik sliep lekker uit en keek op mijn gemak wat series, ik was weer een dagje vrij! In de middag sprak ik met Quinty af om weer eens foto's te maken! We lunchte samen bij de McDonalds waar ik de nieuwe Mcflurry caramel zeezout heb geproefd. Daarna zijn we naar huis gegaan waar we de film Annabelle gekeken hebben. Mijn zusje belde dat ze naar het ziekenhuis moest in verband met haar brandwonden dus we zijn even op en neer gereden. Eenmaal weer thuis gooide we een pizza in de oven en keken we Pitch Perfect 3. Na de film zette ik Quinty thuis af en kreeg ik een appje van een vriendin of ik mee opstap ging. Ik maakte mezelf klaar en ben toen nog gezellig opstap geweest.

Vrijdag
Vrijdag ochtend stond ik al vroeg op want ik had om 9 uur een sollicitatie gesprek via Skype. Na het gesprek ben ik weer terug op bed gaan liggen en heb ik een serie liggen kijken. Ik was deze week begonnen aan La Casa de papel en ik heb hem inmiddels ook al afgekeken, wat een geweldige serie. Verder heb ik vrijdag vrij weinig gedaan. Ik moest s' avonds werken en twee escape rooms draaien, maar daarna ben ik gewoon naar huis gegaan.

Zaterdag
Ik sliep zaterdag lekker uit, ik hoefde in de middag pas te werken. Ik had twee simpele activiteiten waardoor ik weinig hoefde te doen, een chille werkdag dus! Na het werk at ik thuis met mijn ouders, we gingen bbq'en. Later op de avond haalde ik mijn zusje uit het werk en hebben we samen een film avond gehouden en ben ik daar blijven slapen.

Zondag
Ik werd wakker bij mijn zusje thuis, en terwijl zij nog sliep keek ik de laatste afleveringen van La Casa de Papel. We maakte onszelf klaar en zijn richting huis gegaan. We hadden een gezellige moederdag brunch en mama vond haar cadeautje ook heel leuk. Ik was zondag middag weer heel moe waardoor ik de rest van de dag lui op bed heb gelegen en films/series gekeken heb.

Foto's

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Wat een lekker weekje zeg! Dagjes strand zijn altijd goed. Helaas loop ik die telkens mis. Is Breda een leuke shopstad?

    BeantwoordenVerwijderen