Review | Urban Decay Illuminated shimmer powder Aura

by - 08:03


Shine bright like my highlight is een van mijn vele levensquotes. Ik heel wat highlighters in mijn stash zitten en ben er ook echt heel trots op. De highlighter van Urban Decay staarde mij al een hele tijd aan als ik door de Hudson Bay liep. Tijdens een middagje shoppen heb ik hem uiteindelijk gekocht.Van de Naked Illuminated shimmer powders kocht ik Aura. Hij komt eerst in een kartonnen doosje die om de verpakking heen zit. Zo beschermt die de mooi ook kartonnen verpakking van de powder zelf.

Het is een groot kartonnen doosje die aan de bovenkant bekleed is met een laag glitters. Als je hem open doet zie je daar de prachtige glanzende poeder en een spiegel. In de onderkant ja er is een tweede laag, bevind zich een kwastje. Deze ontdekte ik per toeval toen ik hem bijna liet vallen maar deze onderkant nog uitklapte.

Aura is een shimmer powder met gemengde tinten, een warme perzik kleur maar toch ook een koele roze kleur en ik zie er mooie gouden glitters in zitten. Op de swatch is hij mooi te zien, je ziet vooral de glitters en dat is echt prachtig. De poeder is wel erg poederig als je je kwast er door heen haalt, maar je hebt niet veel nodig voor een mooi effect dus duw je kwast er niet al te hard doorheen.


Aura is geen highlighter, hij geeft je wel een mooie natuurlijk glow maar verspreid losse glitters in plaats van dat het echt delen van je gezicht naar voor brengt. Leuk voor een feestje en natuurlijk de zonnige periode die er nu weer aan gaat komen!

Aura is verkrijgbaar bij verschillende ICI Paris en Hudson Bay filialen voor €31,50

Wat vind jij van deze shimmer powder?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Zo mooi <3 die verpakking ook! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt dol op de highlighters van UD, ik heb zelf een highlighter palette en die is zoooo mooi. Deze ziet er ook prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige higlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm, ik vind 'm denk iets te glitterig. Ik ben meer van de glans en niet van echte reflecterende deeltjes. Maar hij zou vast heel tof staan op de huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Ik vind hem echt prachtig. zn mooie slimmer geeft hij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi, met die glitters! Ook de verpakking vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen