Review | Figenzi parfum van de Action

by - 07:00

De Action blijft een leuke winkel waar ik graag mijn hebbedingetjes en aankleding voor in mijn kamer vandaan haal. Zo zag ik laatst dat de parfum schappen weer aangevuld waren, ik twee parfums van mee van het merk Figenzi.Kijk even hoe fleurig en schattig deze verpakkingen zijn, ja leuk he? Nou dat is dus de hele reden dat ik de parfums kocht. Ik heb de laatste tijd niet echt aandacht besteed aan het kopen van parfums en mijn stash vloog er doorheen. Ik ging vol voor de verpakking van deze parfums. Het zijn ook wel twee eye catchers als je kijkt in de schappen. Ik was nog niet bekend met het merk Figenzi maar er stonden meer verschillende parfums van dit merk tussen. Ik koos er twee uit de denk ik Ilvy lijn. De blauw met roze is de oriëntal flower en de groen met oranje is de Ibiza flow.


Oriëntal flower
Oriëntal flower is een licht zoete en bloemachtige geur, ik ruik ook een lichte frisse citroen geur. Ja deze parfum is echt heerlijk voor het aankomende lente weer. De parfum vervliegt wel na 5 uurtjes maar voor een parfum die maar €1,69 kost kan ik dit voor lief nemen. De parfum komt in een kleine flacon met een roze dop.

Ibiza flow
Dit is echt een hele zomerse geur, lekker fris en ruikt een beetje naar appel ?. Het is een combinatie van bloemig en fruitig en ik ben er echt verliefd op. Het product komt net als Oriëntal flower in een kleine flacon maar deze met groene dop. Ook deze vervliegt naar een tijdje maar blijft voor mijn gevoel toch wat langer hangen.

Beide parfums bevatten 50ml aan product, ze komen in stevige glazen spuit flacons. Dit vind ik persoonlijk toch de prettigste manier voor een parfum. De parfums kosten €1,69 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Action.

Heb jij deze parfums al in de schappen zien liggen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat een koopje! Heb ze nog niet zien liggen, maar ik ga dan ook niet zo super vaak naar de Action. Ik vind de flacons wat saai vormgegeven, maar het kartonnetje eromheen is dan wel weer heel leuk, zeker voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh die flacon ziet er fleurig uit! Wel fijn dat deze parfums zo goedkoop zijn.
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen