Review | Bubble mask Action

by - 07:00


Vroeger waren de Dr. van der hoog maskertjes echt HET voor mij. Tegenwoordig zijn er zoveel gezichtsmaskers op de markt dat ik niet meer weet wat ik moet kiezen. Ik zag op Instagram en Facebook het bubble masker voorbij komen en toen ik hem in de Action zag liggen kon ik het niet laten om hem mee te nemen.De maskertjes komen in een kartonnen doosje. Hij is heel simpel maar vind hem er toch leuk uit zien met de plaatjes. Er staat ook genoeg informatie op over wat je moet weten over de bubble maskers. In het doosje zitten 3 maskers verpakt.


Ik heb mijn make-up er af gehaald, mijn gezicht gereinigd en het masker aangebracht. Als je het zakje openmaakt zie je een soort van gel-achtige substantie. Ik bracht het masker aan met mijn vingers, zodra het in contact kwam met mijn huid begon het te schuimen. Je moet het masker ongeveer 5 tot 10 minuten laten schuimen op je gezicht. Het zag er zo grappig uit en het voelde ook heel fijn. Na 10 minuten heb ik het masker ingemasseerd en afgespoeld met lauw water. Mijn gezicht voelde daarna heel schoon!

Maar wat doet dit masker nou eigenlijk? Door het schuim reinigt hij de poriën heel diep. Door de schuimbelletjes trilt het vuil uit je poriën weg.


Ik vind het masker heel erg fijn en vooral heel grappig. Het is eventjes wennen omdat het wel een beetje kietelt. Ik heb een heel schoon en fris gevoel na gebruik van dit masker en heb het gevoel dat het zeker wel werkt. De bubble maskers van de action komen per 3 in een doosje en kosten €0,99.

Heb jij al eens een bubble masker getest?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

1 reacties

  1. Ik vind dit zo'n leuk maskertje! Ik wil deze ook echt gaan proberen, gewoon omdat het er zo grappig uit ziet.

    BeantwoordenVerwijderen