Persoonlijk | Hoe gaat het nu met mij?

by - 07:00


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een persoonlijke update geplaatst heb. En aangezien het de laatste tijd veel beter gaat dan voorheen wil ik dit graag met jullie delen. Ook heb ik nog heel wat leuks op de planning staan en zijn er nog genoeg ideeën die gepland gaan worden.Ten eerste de reden dat ik niet lekker in mijn vel zat, dat bloggen soms moeizaam ging en ik ook de energie niet had om op andere blogs te reageren; Een relatie is leuk, en begrijp me niet verkeerd ik heb een hele leuke tijd gehad met die jongen. Onze relatie is op een vervelende manier beëindigt. Ik had al vermoedens en we deden bijna niks leuks meer en ja toen kwam de aap uit de mouw. Door alle vermoedens was ik al niet echt meer gelukkig en dat is de reden waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

Maar nu is dat alles voorbij en voel ik me echt weer gelukkig. Ik heb zin om te werken en dingen te ondernemen met vriendinnen. Zo ga ik binnenkort nog met een vriendin sushi eten, willen we graag een weekendje naar Volendam, zouden we nog eens willen shoppen in Oberhause, willen we de foodhallen bezoeken en zo nog duizend andere dingen.

Op mijn werk gaat het ook momenteel erg goed, ik ben bezig met het ontwikkelen van een nieuw activiteit; Levend cluedo. Dit gaat een stadsspel worden waarbij teams de stad in gaan om informatie over de moord te verzamelen en zo te achterhalen welke locatie, wie de dader is en wat het moordwapen is. Ik ben hier sinds februari mee bezig en ik vind het zo leuk om een andere kant van mijn baan te zien. Zodra het helemaal af is geef ik natuurlijk nog een update maar het gaat goed. Daarbij begeleid ik nog steeds activiteiten en voel ik mij echt thuis in dit team.

Sinds de afgelopen update is er thuis ook heel wat veranderd. Mijn zusje is op zichzelf gaan wonen, gelukkig niet ver weg van ons. Het liep thuis niet altijd helemaal op rolletjes maar nu zij op zichzelf woont is onze band sterker geworden. Zo doen we vaak boodschappen samen, heb ik haar huisje mee ingericht, koken we samen of gaan we samen lunchen en we gaan binnenkort zelfs ook naar een festival samen.

En dat is het volgende puntje, festivals en feestjes. Eindelijk begint het festival seizoen weer, heerlijk! Maar vanwege verjaardagen en feestjes kan ik niet alle festivals bijwonen. Ik ga koningsnacht naar Smérrig samen met mijn zusje en vrienden van haar, koningsdag ga ik naar Kingsland met een vriendin, Intents komt er ook weer aan in juni waar ik een weekend naartoe ga met vriendinnen, later in juni ga ik naar Parkbeatz en in juli komen TREK festival en Beetje dansen er nog aan. Daarbij zijn er ook heel wat mensen jarig waar ook feestjes van op de planning staan.

Dit jaar ga ik niet op vakantie, vanwege het geld en omdat ik alleen in de bouwvak kan ivm werk en mijn vriendinnen juist niet. Maar ik ga met Quinty nog een dagje naar Parijs, en Venetië staat ook nog op de planning. Met wat vriendinnen willen we graag Oktoberfest gaan vieren in Duitsland en er zijn misschien nog wat plannen voor Amerika. Maar daar vertel ik jullie de volgende keer over!

Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Want heb je veel leuke dingen gepland staan en wat lijkt het me vet om bezig te zijn met het opzetten van zo'n spel! Wel heel rot dat je relatie voorbij is.. gelukkig ben je er al (ver) overheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat je relatie recent beëindigd is. Jammer genoeg zijn dat soort periodes nooit zo fijn. Gelukkig zijn er een hoop leuke dingen om naar uit te kijken! Een dagje weg voelt vaak toch als een vakantiedag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen zo'n persoonlijke update! Wel stom dat je relatie is afgelopen, veel sterkte!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat je relatie is beëindigd! Hopelijk voel je je snel weer beter! Gelukkig heb je heel veel leuke dingen op de planning staan!

  BeantwoordenVerwijderen