Outfit lookbook | Ik wil graag een bloemetjes gordijn zijn

by - 07:00


Strak in pak op pad gaan is tegenwoordig niet alleen meer iets voor de mannen. Ik scoorde onlangs een super leuk pak waar ik nu helemaal verliefd op ben. En deze outfit ga ik vandaag met jullie delen!Ik was al een hele tijd opzoek naar een leuk pak maar ze waren te groot, stonden te lomp of ik vond de print niet mooi. Na heel wat zoeken kwam ik bij My Jewellery een super leuk pak tegen waar ik meteen verliefd op werd.

Het pak is donkerblauw en heeft een super leuke bloemenprint, heerlijk voor dit lente weer. De stof is dun waardoor het niet te warm is om het pak te dragen. En het leuke aan zo'n pak is dat je de broek en blazer ook nog apart met een andere outfit kan combineren!Schoenen: Adidas | Pak: My Jewellery | Shirt: Rumag | Brede armband: Lucardi | Schakel armband: Zinzi | Zonnebril: Cheapasszonnebrillen 

Heb jij ook al een pak?
Liefs, Lieke

Locatie: Smalle Haven Den Bosch
Fotograaf: Quinty Schoot

You May Also Like

0 reacties