Mijn week #18 | Veel werken, Koningsnacht & Koningsdag vieren

by - 11:46


Ja ik leef weer, er is afgelopen week maar een blog artikel online verschenen en ik was ook wat minder actief met het lezen van andere blogs. Ik zit sinds afgelopen week niet lekker in mijn vel, ik ben moe, voel mij alleen en heb soms eventjes nergens zin in.Maandag
Het begon maandag ochtend toen ik wakker werd dat ik liever in mijn bed wilde blijven liggen dan naar het werk toe gaan. Ik was zo intens moe dat ik echt moeite had om mijzelf uit bed te krijgen. Uiteindelijk ben ik onder de douche gesprongen en naar het werk gegaan. Rond 3 uur was ik klaar en ben ik lekker naar huis toe gegaan en ben ik ook meteen in slaap gevallen op de bank haha oops. Na het eten sprak ik met een vriendinnetje af en zijn we gezellig even een stukje gaan rijden.

Dinsdag
Weer hetzelfde verhaal, ik was moe en kon mijn bed niet uit. Ik had mega slecht geslapen en heb tot laat series liggen kijken omdat ik alleen maar lag te rollen in bed. Toch stond ik om 9 uur weer fris en fruitig op het werk en heb ik een productieve dag gehad! Ik ben weer flink vooruit gekomen met mijn eigen activiteit en dat voelt goed. Eind van de middag ging ik naar huis en heb die avond rustig aan gedaan.

Woensdag
Ik had er weer een wat betere nacht op zitten dus om 9 uur stond ik alweer op het werk. Ik voelde mij wat beter en minder moe en heb dus weer ver vooruit kunnen werken. Om 2 uur ben ik wel gestopt omdat ik een beetje gaar werd van mijn computer scherm. Ik heb die middag mijn kamer een grote opruim beurt gegeven en heb lekker series kunnen kijken. S' avonds ben ik naar de zonnebank geweest samen met mijn zusje.

Donderdag
Ik had lekker een vrije dag en heb dus ook heerlijk uitgeslapen, ik had het nodig! Na al de onrustigheid die ik de afgelopen week had kon ik nu fijn ontspannen. Ik heb veel series liggen kijken, geslapen en in bad gelegen. S' avonds kwam mijn zusje thuis eten want we gingen samen naar een festival toe. Smèrrig Koningsnacht was heel gezellig en zijn ook van begin tot eind gebleven. Daarna zijn we nog even de stad in gelopen en kwam ik vrienden tegen waar ik mee opstap ben gegaan. Halverwege de nacht ben ik naar het huis van mijn zusje gelopen om lekker te gaan slapen.

Vrijdag
Vrijdags sliep ik samen met mijn zusje uit en hebben we gezellig samen ontbeten op bed. Ik maakte mezelf klaar en toen kwam er al een vriendinnetje naar ons toe waarmee ik naar Kingsland zou gaan. We hebben eerst nog op ons gemak geluncht op het balkon en zijn om 2 uur naar het festival gegaan, dat was namelijk maar 5 min lopen. Het was heel gezellig en heb genoten van de muziek.

Zaterdag
Ik had weer slecht geslapen maar dit kwam mede door de alcohol en omdat mijn zusje om 3 uur pas thuis kwam. Ik hoefde in de middag pas te werken dus heb heel de ochtend lam op de bank gelegen en tv gekeken. S' middags liep ik naar het werk toe want ook dat was op loopafstand van het huis van mijn zusje. Ik had weer een leuk activiteit dat ik samen met een collega mocht doen. Ik was om 6 uur al klaar en daar was ik heel blij mee. Maar na het eten toen ik net op de bank lag werd ik gebeld dat er een boeking gedaan werd voor een escape room waar ik op ingepland stond dus ik kon weer terug. Na het werk heb ik nog een terrasje gedaan met collega's en ben daarna lekker naar bed gegaan.

Zondag
Ik sliep rond 12 uur en werd s' middags om 12 uur ook pas wakker, heerlijk! Ik moest alleen wel haasten omdat ik optijd weer naar de verjaardag van mijn oma moest. Gezellig gekletst met heel de familie en s' avonds nog gegeten met zijn allen. Ik was wel heel blij toen ik thuis was, ik keek nog een serie in bed en ben daarna lekker gaan slapen.

Foto's
Ik was heel blij met mijn fleeky wing en wenkies <3

Jaaaa seizoen 5, eindelijk!Met mijn zusje tijdens Smèrrig Koningsnacht.

Sorry voor mijn afwezigheid maar omdat ik niet zo lekker in mijn vel zit heb ik de zin en motivatie niet om te bloggen of blogs te lezen. Het gaat inmiddels alweer wat beter met me dus aankomende week kunnen jullie weer vol op van mijn blogs genieten <3

Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Jammer dat je je zo futloos voelde! Gelukkig gaat het weer wat beter. Leuke foto's en kleine dagboekstukjes om te lezen. Fleeky sharp wing hoor!

    BeantwoordenVerwijderen