Mijn week #17 | Veel terrassen, fotoshoots en onverwachts opstap gaan

by - 15:01


Een ontzettend drukke maar echt mega leuke week. Ja ik ben moe en gesloopt maar na zo'n leuke week maak dat niets meer uit natuurlijk. Ik heb veel van het weer genoten op het terras, heb gewerkt en ben twee keer onverwachts opstap geweest.Maandag
Maandag was mijn beste vriendin jarig en na ons avondje stappen zondag werd ik dus bij haar huis wakker. We hebben gezellig samen ontbeten en zijn daarna terug naar Den Bosch gegaan, ik moest in de middag namelijk gewoon werken. Ik schreef wat blogs voor het werk en plaatste al de groepsfoto's online op Instagram en Facebook. S' avonds was ik echt heel moe van het weekend dus ik ben optijd naar bed gegaan.

Dinsdag
Dinsdag ben ik weer op tijd naar het werk gegaan. Ik was weer druk met mijn eigen activiteit maken en daarbij draaide ik ook nog wat escape rooms. S' avonds heb ik met een vriendin wat afgesproken en zijn we even gezellig een stuk gaan rijden. Ik heb daarna thuis op bed nog series liggen kijken en ben daarna gaan slapen.

Woensdag
Heerlijk ik had eindelijk mijn vrije dag en het was ook nog eens vet lekker weer! Samen met Quinty ben ik op pad gegaan naar de stad en het meer om foto's te schieten, ik heb weer twee leuke outfits gefotografeerd! Later in de middag ben ik in de tuin gaan liggen met een film en heb ik lekker genoten van het weer. Ik kookte nog samen met mijn moeder en we aten gezellig met zijn drietjes in de tuin. S' avonds deed ik weinig en lag ik op tijd in bed.

Donderdag
Het was een extreem warme dag maar ik moest gewoon werken, ik hoefde wel pas aan het einde van de middag te beginnen dus voor het werk ben ik met een collega op het terras gaan zitten en hebben we gezellig wat gedronken. Ik moest s' avonds in Utrecht werken maar ik moest heel wat spullen meenemen dus ik begon op tijd. Na mijn activiteit ging ik terug naar Den Bosch en ruimde ik alles weer op. Ik deed nog een drankje in het café met een collega en ben daarna lekker naar huis gegaan.

Vrijdag
Ik heb heel wat gewerkt afgelopen week en ik was woensdag na 12 dagen achter elkaar werken pas vrij. Vrijdag besloot ik dus om maar een half dagje te gaan werken. Om 12 uur ging ik naar huis om de auto op te halen en reed ik door naar mijn zusje. Het was weer heerlijk weer en we hebben samen wat foto's gemaakt. Daarna zijn we lekker op het terras gaan zitten om te genieten van het weer. Thuis viel ik in slaap op de bank in de zon, heerlijk! Na het eten lag ik op bed series te kijken maar mijn collega's hadden plannen om gezellig een terrasje te doen dus ik ben de stad in gegaan. Na wat drankjes besloten we om nog opstap te gaan.

Zaterdag
Ik moest om 11 uur weer beginnen op het werk, ik mocht weer een dagje in Utrecht werken samen met wat collega's. Maar voor het werk ben ik met mijn ouders vroeg de stad in geweest om naar de markt te gaan en koffie te drinken op het terras. Het was een fijne dag waarin alles vlekkeloos verliep! We hadden goed weer en heel wat gezellige groepen. Na het werk deed ik een terrasje met een vriendin maar de kriebels om op stap te gaan waren te groot dus ook deze avond besloten we om nog opstap te gaan.

Zondag
Om 9 uur ging de wekker omdat de vriendin die bij mij bleef slapen weg moest. Ik ben daarna nog terug mijn bed in gegaan want ik hoefde s' middags pas te werken. Ik had een Bossche Bollen workshop en ben daarna weer naar huis gegaan, lekker rustig dagje dus. Na het eten ben ik op bed gaan liggen omdat ik zo moe was, ik weet ook niet meer hoe laat ik in slaap gevallen ben..

Foto's
Heerlijke lunch op de maandag!

Hij is eindelijk binnen <3

De truien voor Koninsdag zijn ook binnen <3

Ik krulde mijn haar weer eens en wauw, deze was gewoon pure perfectie <3


Ik ben zo verliefd op dit pak!Survive the day!

Een ijsje op het werk is nooit verkeerd.


Leker op het terras met mijn zusje <3

Opstap met collega's


Het zoveelste terrasje deze week <3

En de status van zaterdagavond


Blogposts
Review | Bubble masker Action
Vroeger waren de Dr. van der hoog maskertjes echt HET voor mij. Tegenwoordig zijn er zoveel gezichtsmaskers op de markt dat ik niet meer weet wat ik moet kiezen. Ik zag op Instagram en Facebook het bubble masker voorbij komen en toen ik hem in de Action zag liggen kon ik het niet laten om hem mee te nemen.

Outfit lookbook | Ik wil graag een bloemetjes gordijn zijn
Strak in pak op pad gaan is tegenwoordig niet alleen meer iets voor de mannen. Ik scoorde onlangs een super leuk pak waar ik nu helemaal verliefd op ben. En deze outfit ga ik vandaag met jullie delen!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Ooh wat leuk om te lezen! Dat pak staat je echt prachtig!
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige week heb je gehad! Die truien voor Koningsdag zijn zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen