Mijn week #15 | Werken vanaf het terras, sushi eten en een avondje stappen

by - 12:05


Mijn week is vandaag een dagje later online gekomen omdat ik het afgelopen week heel druk had. Ik heb elke dag van de week gewerkt en ben ook gesloopt. Maar naast het werk heb ik ook nog heel wat leuke dingen gedaan!Maandag
Ik begon om 9 uur op het werk en maakte samen met een collega ritjes naar Eindhoven en Nijmegen zoals elke week. Zij gaat deze taak overnemen dus we deden dit afgelopen maandag gezellig samen. In de middag werkte ik met een andere collega aan de social media voor Doe Nederland. Blijft leuk om daar mee bezig te zijn. Ik pakte na het werk een verkeerde bus waardoor ik nog een eind moest lopen maar ik had geluk want mijn lieve vriendinnetje Quinty kwam mij ophalen! We hebben die avond weer lekker rond gereden met zijn twee en zijn ook even langs de McDonalds geweest!

Dinsdag
Dinsdag heb ik weer een fijn dagje op kantoor gewerkt aan mijn eigen activiteit. Het begint nu echt iets te worden en ben bezig met de laatste dingetjes om het een geheel te maken. Ik sliep die ochtend wel even uit omdat ik toen al erg moe was. S' avonds heb ik gezellig met een vriendin op het terras gezeten en bijgekletst.

Woensdag
Ik moest s' avonds pas werken maar omdat ik naar Utrecht moest en het de eerste keer was dat ik dit activiteit moest draaien vertrok ik op tijd. Ik at onderweg een lekkere pasta van Julia's en eenmaal op de locatie heb ik alles klaargezet en voorbereid, ik was best wel zenuwachtig. Maar het ging hartstikke goed en het was heel leuk. Ik was wel pas laat klaar en laat thuis dus ik sliep ook meteen.

Donderdag
Ik was eigenlijk vrij maar we krijgen een nieuwe workshop op het werk en die moest natuurlijk getest worden! We gingen schaduw schilderen en hoe creatief ik ook ben, dit lukte mij gewoon echt niet. Het eind resultaat ga ik ook niet met jullie delen haha. In de middag ben ik weer lekker naar huis gegaan en heb ik op bed Once upon a time gekeken en ben ik zelfs ook nog even in slaap gevallen. S' avonds sprak ik weer met Quinty af.

Vrijdag
Ik sliep weer lekker uit aangezien ik nog heel wat dagen moest werken voor ik vrij zou zijn. Ik kreeg een ontbijtje op bed en keek Dynastie en Temptation island terug guilty pleasure. In de middag moest ik werken samen met een collega, we moesten naar Tilburg toe. We hadden een grote groep en een super leuk activiteit. Tijdens het activiteit hebben we de stand bij gehouden op het terras. Het was lekker weer en we waren er toch! We hebben gezellig geluncht en het activiteit afgesloten met de groep. S' avonds deed ik even lekker niks!

Zaterdag
Als ik geen wekker zet ben ik vroeg wakker en als ik hem wel zet ben ik nog heel moe. Zaterdag kon ik uitslapen maar was ik al vroeg wakker. Ik heb nog wel even in bed gelegen en series liggen kijken. Ik ruimde mijn kamer op want dat was nodig en maakte mezelf daarna klaar voor werk. Ik had s' middags een Bossche Bollen workshop en een stepkroegentocht en s' avonds had ik een escape game. Weer een lekkere drukke zaterdag, het seizoen komt er weer aan! Ik was laat klaar en had geluk dat mijn vader mij op kon komen halen.

Zondag
Ik begon de dag weer vroeg op het werk, ik moest namelijk al om 9 uur ritjes maken. Daarna had ik een Bossche bollen workshop en een pubquiz! Om 5 uur was ik klaar en pakte ik de trein naar Tilburg. Mijn beste vriendin Renee was gisteren jarig dus dat wilde we goed vieren. We zijn lekker uiteten geweest bij Koi, een super lekker en goed Sushi restaurant. Daarna zijn we bij Havana cocktails gaan drinken en hebben de avond afgesloten door lekker opstap te gaan.

Foto's
Ik hou van dit Snapchat filter 
Lekker op de dinsdagavond op het terras.Ik vond bij de SPAR in Utrecht witte Reese's, heaven <3

Mijn nieuwe verslaving!

Hier leek mijn schilderij nog ergens op


Mijn ouders waren zaterdag 23 jaar getrouwd en ze kregen van ons deze mooie bos met 23 roze en 2 witte rozen. 23 voor het huwelijk en 2 voor hun geweldige dochters :')

NomnomnomnomBlogposts
Review | Figenzi parfum van de Action
De Action blijft een leuke winkel waar ik graag mijn hebbedingetjes en aankleding voor in mijn kamer vandaan haal. Zo zag ik laatst dat de parfum schappen weer aangevuld waren, ik twee parfums van mee van het merk Figenzi.

Boeken | Mijn travel journal #3
Ik liet al twee keer eerder mijn travel journal zien, ik hou hem al zeker drie jaar bij en het is precies weer een jaar geleden dat ik hem op mijn blog aan jullie liet zien. Het afgelopen jaar heb ik weer heel wat gedaan wat in mijn boekje terecht is gekomen.

You May Also Like

0 reacties