Mijn week #14 | Jaren 20 feestje, uiteten en gezellige afspraakjes

by - 07:00


Ik heb afgelopen week zo'n leuke, gezellige en drukke week gehad dat ik vandaag dinsdag nog steeds helemaal dood ben. Maar dat is natuurlijk altijd beter dan dat ik een vervelende week achter de rug heb. Kijk je mee naar mijn week?Maandag
Maandag was het tweede paasdag en ik moest werken. Ik hoefde in de middag pas te beginnen dus ik genoot van een serie en een ontbijtje op bed. Ik maakte mij klaar en ging daarna richting mijn werk, ik moest een middagje werken in Utrecht. Ik had een super leuk activiteit en ook op een leuke locatie in Utrecht. Na mijn activiteit at ik in de trein en na het werk was ik moe dus lag thuis al snel op de bank.

Dinsdag
Ik mocht weer een treinritje voor het werk maken naar Nijmegen. In de middag werkte ik samen met een collega nog aan de social media van Doe Nederland en ging halverwege de middag lekker naar huis toe. Ik keek een serie en kookte s' avonds mijn favoriete pasta. Na het eten sprak ik af met Quinty, en zoals altijd hebben we lekker rondgereden met de top 500 van het foute uur aan.

Woensdag
Ik begon een uurtje later want ik had de kracht niet om uit bed te komen, ik was zo moe. Uiteindelijk op het werk heb ik alleen maar andere dingen gedaan dan mijn eigen taakjes. Maar rond 3 uur was ik te gaar om nog achter mijn laptop te werken dus ben ik naar huis gegaan. S' avonds sprak ik gezellig wat af met een vriend.

Donderdag
Ja mijn vrije dag! Oh wat was ik hier blij mee en wat was ik er aan toe.. dat was ook wel te merken want ik heb serieus heel de dag geslapen, ik kon niet wakker blijven haha. In de middag heb ik mezelf toch uit bed gesleept om boodschappen te doen. En toen ik er eenmaal uit was heb ik lekker blogfoto's gemaakt en een nieuwe maskertje getest. Mijn zusje kwam thuis eten en het idee was om haar naar huis te brengen maar ja ik bleef even hangen. En omdat ze zondag jarig was heb ik boodschappen gedaan en haar kamertje mee opgeruimd.

Vrijdag
Ik had weer een lekkere werkdag voor de boeg, ik begon om 11 uur om nog even aan mijn eigen activiteit te werken en in de middag had ik Archery tag. Het is weer heerlijk weer dus de buitenactiviteiten komen er weer aan. Na mijn activiteit ruimde ik op en heb ik nog escape rooms gedraaid, ik was uiteindelijk om half 11 pas klaar met werken. Daarna heb ik met een collega nog even een terrasje gepakt en ben ik daarna vrolijk op de fiets naar huis gestapt.

Zaterdag
Ik kon ik de middag beginnen dus dat betekende lekker uitslapen! Voor het werk ging ik nog even de stad in voor een verjaardagscadeautje voor mijn zusje. S' middags had ik samen met een collega een leuk activiteit, we hebben ook lekker in de zon kunnen zitten! Ik was al erg vroeg klaar maar omdat ik op collega's moest wachten heb ik nog even hier en daar wat geholpen. Om 7 uur ging ik alvast met Sonja op het terras zitten, daarna hebben we met zijn allen eten gehaald en zijn we bij een collega thuis gaan zitten. We maakte ons klaar want we hadden een 'Great Gatsby' feestje, iedereen helemaal leuk in thema. Het was heel gezellig en na het feestje zijn we nog even opstap geweest.

Zondag
Ik had spijt dat ik zaterdag nog opstap ben gegaan want ik moest om 10 uur alweer op het werk zijn. Ik haalde een ontbijtje bij de supermarkt en die heb ik met moeite weggewerkt. Ik had een schilder activiteit in Den Dungen om half 12 dus ik vertrok al vroeg met de auto vanaf het werk. Ik had wederom een gezellige groep en vanwege het lekkere weer hebben we op het terras van het restaurant kunnen schilderen. Na het werk liep ik naar het huis van mijn zusje want die was jarig! Gezellig met heel de familie op de paar vierkante meter. S' avonds zijn we nog lekker uiteten geweest bij 't Pakhuyzz in Schijndel en na het eten was ik zo moe dat ik om half 9 al lag te slapen.

Foto's
Mijn uitgebreide paasontbijt op bed <3Een lekkere pasta van Julia's als avondeten in de trein

That feeling...


Toch besloten om koningsnacht ook door te brengen op een feestje!
Dit voelde zo grappig en het zag er hilarisch uit, maar werkte het ook? Binnenkort een review

Lekker in het zonnetje op het balkon bij mijn zusje thuis <3
 

We moesten ons verkleden voor een activiteit, we zaten niet vrijwillig met zwarte kleding in de zon haha


Mijn collega's <3


Dit hoofd zegt genoeg over hoe ik me de dag erna zou voelen..

Open lucht schilder workshop


Tapas eten is heerlijk, dit waren twee van mijn gerechtjes

yaaas nog meer eten
Blogposts
Review | Urban Decay illuminated shimmer powder Aura
Shine bright like my highlight is een van mijn vele levensquotes. Ik heel wat highlighters in mijn stash zitten en ben er ook echt heel trots op. De highlighter van Urban Decay staarde mij al een hele tijd aan als ik door de Hudson Bay liep. Tijdens een middagje shoppen heb ik hem uiteindelijk gekocht.

Persoonlijk | Hoe gaat het nu met mij?
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een persoonlijke update geplaatst heb. En aangezien het de laatste tijd veel beter gaat dan voorheen wil ik dit graag met jullie delen. Ook heb ik nog heel wat leuks op de planning staan en zijn er nog genoeg ideeën die gepland gaan worden.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Wow dat klinkt als een gezellige maar drukke week! Mijn week was wel goed ik hoefde alleen woensdag en vrijdag te werken. In het weekend ben ik in Eindhoven gaan winkelen met mijn vriend en zaterdag en zondag avond hebben we gebarbequed bij vrienden.

    BeantwoordenVerwijderen