Mijn week #13 | Lekker weer, veel terrasjes en Pasen

by - 10:28


Vergeleken met vorige week voelde ik mij deze week weer beter, ik zat wat beter in mijn vel, voelde mij gelukkig en had meer energie. Met het gevolg dat ik dus veel en vroeg aan het werk was en ik daarnaast nog een hoop leuke dingen gepland had.


Maandag
Ik moest voor het werk een ritje maken naar Nijmegen met de trein. Om 9 uur was ik al op het werk en nam ik de spullen mee die naar Nijmegen moesten. Op het station kocht ik een Caramel macchiato (mijn favoriet) bij de Starbucks en ging toen richting Nijmegen. Rond de middag was ik weer terug in Den Bosch en kon ik aan de slag met de social media voor het bedrijf. Ik ben daar sinds kort medeverantwoordelijk voor en ik vind het echt hartstikke leuk om te doen. Maandag avond genoot ik van mijn me time met een maskertje en serie in bad!

Dinsdag
Omdat ik s' avonds ook moest werken sliep ik dinsdag uit en ging ik rond 10 uur naar het werk. Ik ben nog steeds druk bezig met mijn eigen activiteit maken en daar ging ik dinsdag ook weer mee aan de slag. Ik loop helaas met wat puntjes vast en de dingen die ik wilde zal ik ook aan moeten passen omdat het niet lukt zoals ik in gedachte had.. Na het werk heb ik even avondeten gehaald, gewoon simpel een pizza. Want s' avonds moest ik een pubquiz doen. Ik had een hele gezellige en enthousiaste groep! Ik was laat thuis dus ik lag ook zo te slapen.

Woensdag
Ik had lekker een vrije dag dus ik kon uitslapen. Ik at een uitgebreid ontbijtje op bed terwijl ik ondertussen een serie terug keek. Rond de middag had ik bij mijn zusje thuis afgesproken, we hebben gezellig samen geluncht en bijgekletst. Ik heb haar daarna naar het werk gebracht en zelf ben ik nog even langs de Kruidvat en Action geweest voor wat spulletjes. In de middag was ik weer lekker fanatiek met mijn hobby bezig, bloggen en blogfoto's maken! Heerlijk om daar weer even uitgebreid de tijd voor te hebben. S' avonds kookte ik samen met mama onze favoriete pasta en na het eten sprak ik af met Quinty. We zijn een stuk gaan rijden en luisterde ondertussen naar de Q music top 500 van het foute uur. 

Donderdag
Ik ging rond 10 uur naar het werk om weer lekker met mijn eigen activiteit vooruit te werken, de aanpassingen gaan goed en het word leuk, ook al word het niet helemaal zoals ik in gedachte had. Ik lunchte samen met mijn collega's in het zonnetje en in de middag had ik een activiteit. Na mijn activiteit ging ik lekker naar huis en ben ik op bed neer geploft met een serie. 

Vrijdag
Ik had weer veel zin om aan mijn eigen activiteit te werken en zat ook vol energie op kantoor te werken. Wegens wat zieke heb ik mijn werk neer gelegd om uit te helpen met taakjes die nog gedaan moesten worden. Boodschappen, nog wat spullen kopen voor activiteiten en ik moest naar de opslag. In de middag had ik een activiteit samen met een collega, we hadden echt een heel erg leuke en gezellige groep. Dat maakt je werk 10 keer leuker! Na het werk ben ik een terrasje gaan doen met collega's, tussendoor draaide ik nog een escape room en om 10 uur ging ik naar huis.

Zaterdag
Zaterdag hoefde ik pas in de middag te werken dus ik kon lekker uitslapen. Ik ontbeet samen met mijn ouders en ging daarna gezellig met mijn moeder op pad voor wat boodschapjes! Ik lunchte thuis nog even en ging daarna door naar het werk. Ik begon eerst met het opnemen van een video samen met een collega, deze laat ik jullie binnenkort zien (nee ik ga niet vloggen haha). Ik had een kroegentocht samen met een collega en we keken er allebei heel erg naar uit, ik kan en wil er niet te veel woorden over vuil maken maar we hebben geen leuke dag gehad. Na het werk zijn we wat gaan eten en een drankje gaan doen om de dag gezellig en leuk af te sluiten.

Zondag
Eerste Paasdag en ik sliep lekker uit! Ik keek een film en in de middag heb ik samen met mijn ouders en zusje uitgebreid gebruncht. Na de brunch heb ik samen met mijn vader de film Jumanji: Back to the jungle gekeken. Ik maakte mijzelf klaar en deed de make-up van mijn zusje en we zijn eind van de middag naar familie gegaan. We hebben daar heerlijk gegeten en geborreld, het was heel gezellig. S' avonds keek ik de film verder af met mijn vader en ben daarna lekker naar bed gegaan!

Foto's
Even een lekkere caramel macchiato om de dag mee te beginnen!Shadowhunters is eindelijk weer begonnen, love it <3Ik geniet er van om mooie blogfoto's te maken!

Deze pasta is echt heerlijk <3

Ik kijk temptation via Videoland dus ik loop een weekje voor, hij is weer spannend en leuk!

Ik ben helemaal verliefd op mijn lichtbox!

Lekker verkleden voor ons activiteit.

Boodschapjes doen op het werk


Nomnomnom

Mijn outfit voor PasenBlogposts
Alweer een shoplog? Ja! Ik heb de afgelopen tijd weer wat geshopt en besteld en dit heb ik allemaal bewaard om in een shoplog te gooien. Vandaag zijn jullie de gelukkige die hem mogen lezen.

Het is alweer even geleden dat er een Catch & Shine product voorbij kwam op mijn blog. Kruidvat lanceerde eind vorig jaar een trendy en betaalbare lijn genaamd Catch & Shine. Deze lijn verandert om de zoveel weken en deze keer lagen er weer nieuwe producten in de schappen.

Onlangs kocht ik een lightbox bij het Kruidvat voor maar €5,99. Hoe lang zo'n ding al op mijn wishlist staat en nu vond ik hem echt voor een koopje. Sinds ik hem heb ben ik bezig met het zoeken van leuke quotes en teksten om er op te doen en deze ga ik vandaag met jullie delen.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Wat een gezellige foto's! Die pasta ziet er echt heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien! Ik had een hele leuke week, vooral het weekend was erg gezellig. Ik was er een weekendje tussenuit op een landal park, en ben wat dagen weggeweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke week! En SHADOW HUNTERS.. LOVE IT!

    BeantwoordenVerwijderen