Boeken | Mijn travel journal update #3

by - 07:00


Ik liet al twee keer eerder mijn travel journal zien, ik hou hem al zeker drie jaar bij en het is precies weer een jaar geleden dat ik hem op mijn blog aan jullie liet zien. Het afgelopen jaar heb ik weer heel wat gedaan wat in mijn boekje terecht is gekomen.Dagjes weg
Mijn dagjes weg pagina heeft een andere inrichting gekregen en er is zelfs een pagina bijgekomen. De doopvlucht die ik maakte met een zweefvliegtuig was al in 2016, ik heb deze het afgelopen jaar pas in mijn boekje geplakt omdat dit wel een enorm gave ervaring was. In de zomer ben ik op de Tilburgse kermis in de bungee geweest en ook dit moest gearchiveerd worden in mijn boekje. Mijn Harry Potter expo ticket heb ik verplaatst onder het kopje dagjes weg. En als laatste is er weer een ticket van het Top2000 café bijgekomen.

Op de tweede pagina zijn mijn metro ticket en een penny te vinden van mijn dagje Londen en mijn ticket voor het Moco museum waar ik tijdens mijn dagje Amsterdam met Rosita heen ben geweest.

Vakantie
Vorig jaar ben ik met mijn vader op vakantie geweest naar Bonaire. Net zoals tijdens elke vakantie spaar ik een hoop dingen die ik tegenkom, krijg of vind voor in mijn boekje.

Festivals
Wat vorig jaar een heel gevulde pagina was zijn er dit jaar niet super veel festivals bijgekomen. Maar ik ben ouder en mijn prioriteiten en uitgaven liggen momenteel ergens anders. Rebirth, Kingsland Den Bosch, Intents, Lef en Plus One zijn erbij gekomen maar er staan voor komend jaar nog wel heel wat feestjes gepland!


Overige
Er zijn twee nieuwe categorieën bijgekomen in mijn boekje. Een daarvan zijn bioscoop kaartjes, ik merkte dat ik nog best vaak naar de film ging en die kaartjes bewaren is eigenlijk wel heel leuk. Ik heb er 6 kunnen redden van de prullenbak ik gooi ze namelijk nog steeds af en toe weg of raak ze kwijt.

Omdat ik dit jaar mijn eerste tattoo heb laten zetten vond ik dit ook wel waard om in mijn boekje te bewaren. Dit is geen reis of iets speciaals maar toch wel leuk om te bewaren vond ik zelf. En misschien komt er nog wel eentje bij binnenkort..

Als laatste heb ik over mijn 21 diner ook een pagina gevuld. Wederom niet echt een reis of dagje weg maar wel een ervaring die ik voor mezelf wilde bewaren. Hoe leuk is het om terug te lezen en te denken aan mijn feestje? het thema? het lekkere eten? mijn vriendinnen van toen.

Hou jij ook zoiets bij?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Aah wat is dit leuk! Ik bewaar ook vaak toegangskaartjes en zo, maar ik weet nooit zo goed waar ik ze moet bewaren. Dit is echt een tof idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een leuk idee! Ik denk dat ik hier ook mee moet beginnen, zodat ik wat vaker dingen doe. Wat een leuk idee zo'n 21 diner! Ik word eind juni 21, dus alle tips zijn welkom. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik heb veel notitieboekjes maar weet nooit zo goed wat ik er in moet zetten. Misschien ga ik dit ook wel doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk!! Ik bewaar wel bonnetjes/kaartjes etc. maar heb ze niet in een notitieboekje geplakt. Moet ik ook gaan doen, want dit is zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen