Tips | Verwen jezelf op international women's day

by - 07:00


Vandaag gaan we het ergens anders over hebben dan mooie make-upjes en leuke outfits. Nee we behandelen vandaag onze voorbips, de muizenvreugd of voor de mensen die de Luizenmoeder niet kijken; de vagina. Het is vandaag International women's day en ben je in een relatie of single, wij als vrouwen kunnen makkelijk dingen zelf.

Onze punani heeft zo nu en dan toch speciale aandacht nodig, ben je in een relatie zoek je soms toch weer wat meer spanning op en ben je single dan is op een bepaalde leeftijd een sex toy toch wel interessant. De een lacht er om en de ander vind het meer dan normaal om er een te hebben, ieder zijn ding.

Zelf was ik nog niet bekend met sex toys en kon er ook niet aan denken om er een aan te schaffen. Ik was er wel benieuwd naar want ja tussen de 18 en 23 ga je toch op ontdekkingsreis en wil je zo nu en dan toch weten wat je fijn vind. Via Fun factory kreeg ik de Lada 2 opgestuurd

Fun Factory heeft een groot en ruim assortiment aan sex toys. Voor mannen en vrouwen, voor koppels en singles en voor de bips en de Vjayjay. Je kan gericht zoeken naar wat jij wil en wat jij fijn vind. Maar zij kunnen je voor een eerste keer ook helpen! Omdat dit voor mij ook een eerste keer was kreeg ik wat extra hulp. Ik kreeg de Laya 2 opgestuurd, een vibrator die gericht is op de clitoris.

Voor 23:30 bestellen is de volgende dag al in huis hebben en het pakketje komt zonder poespas (ba dum tss..) binnen, oftewel je krijgt gewoon iets voor je doos in een doos met een doos eromheen. Er staat niet te veel informatie op waardoor je geen gekke of voor oordelende blikken van de postbode van krijgt. De vibrator is makkelijk oplaadbaar en heeft verschillende trilfuncties. Hij is makkelijk mee op reis te nemen vanwege het reisslot dat je er op kan zetten zodat hij niet plotseling in je tas begint te trillen.

Een orgasme is gezond om te krijgen, sommige vrouwen hebben hier wat meer de moeite mee dan de ander. Bij een orgasme komen er verschillende hormonen vrij waardoor jij je gelukkiger, rustiger en wat meer verbonden voelt. Dus ben jij in een relatie of single en kun je wel een opkikker gebruiken? Neem dan zeker een kijkje op Fun Factory om jou leven wat meer fleur en kleur te geven. Want op deze dag verdient niet alleen de vrouw alle aandacht nee we moeten ook trots zijn op ons foef en deze de aandacht geven!

Dit artikel is in samenwerking met Fun Factory.

Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties