Review | NARS Miss Liberty highlighter

by - 07:00


NARS is een merk dat ik al een hele tijd ken, vanaf het moment dat ik begon met make-up wilde ik iets hebben van dit merk. Maar ik was toen nog jong en bestelde niks online, en in Nederland was het moeilijk of niet verkrijgbaar. Uiteindelijk is dit merk voor mij een beetje verwaterd tot mijn tripje naar Londen.Een mega groot warenhuis midden in Londen gevuld met allemaal prachtige merken, mijn oog viel toch op de grote witte letters NARS. Dit merk heeft heel wat prachtige producten en ik heb er altijd al wat van willen hebben. Ik twijfelde tussen de lipsticks en highlighters maar toen ik de prachtige glitters van Miss Liberty zag was mijn keuze snel gemaakt.

Het is niet een hele bekende highlighter van NARS maar voor mij wel de meest opvallende die er tussen lag. Alle highlighters van NARS zitten in een zelfde matt zwarte en strakke verpakking, het is niet heel bijzonder maar toch vind ik het wel wat hebben. Op de achterkant staat wat simpele informatie over het product, de houdbaarheid, etc.


Als ik het doosje open zie ik een prachtige lichtroze gekleurde highlighter met heel erg veel shimmer, love it. Dit is de reden dat ik hem kocht, het moment dat ik hem zag dacht ik alleen maar glitter, glitter, glitter. Haal ik mijn kwast of vinger er doorheen laat hij een licht rozige tint af maar vooral de glitter. Het is een licht highlighter en geschikt voor een lichte tot medium huid.

En kijk even naar die swatch! Hij geeft echt een natuurlijke glow en een frisse glans af. Je ziet een klein beetje van het roze terug maar vooral de glans is mooi terug te zien. De highlighter brengt makkelijk aan op de huid en ook is hij goed te blenden. De highlighter is niet poederig gelukkig.

Ik ben echt super blij met deze highlighter en momenteel is hij ook wel mijn favoriet geworden. Hij gewoon zo mooi en natuurlijk! Ik weet niet precies waar in Nederland NARS tegenwoordig te koop is maar Miss Liberty kost €31,50.

Heb jij al een product van NARS?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Deze highlighter ziet er prachtig uit! Ik kende hem helemaal niet, maar hij lijkt me mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woah, die glans! Ben nu wel erg benieuwd naar een swatch. Ik heb zelf nog niks van NARS!

    BeantwoordenVerwijderen