Review | Kruidvat Catch & Shine zeeptablet Tiger Lily & Mermaid vibe

by - 07:00


Het is alweer even geleden dat er een Catch & Shine product voorbij kwam op mijn blog. Kruidvat lanceerde eind vorig jaar een trendy en betaalbare lijn genaamd Catch & Shine. Deze lijn verandert om de zoveel weken en deze keer lagen er weer nieuwe producten in de schappen.Catch & Shine kwam eerder al met de cold compressed soaps in verschillende kleuren en geuren. Nu komen ze met zeeptabletten die er heel fleurig en kleurig uit zien. Ze hebben een soort van marbel effect en het is een combinatie van transparante en witte zeep. De zepen zijn er in 5 verschillende soorten;
❀ Eclipse
❀ Tiger Lily
❀ First Sunlight
❀ High tide
❀ Mermaid vibes 

Ik koos er twee uit, Tiger Lily en Mermaid vibes. Persoonlijk vind ik dit ook de twee leukste namen maar ik ging puur voor de look. Kijk die kleuren hoe leuk die samen zijn, ik word er helemaal gelukkig van. Beide zeeptabletten wegen ongeveer 80g, het staat ook op de verpakking maar de producten zijn handgemaakt dus soms zijn ze wat dikker en soms wat dunner.

Tiger Lily

Tiger Lily is een prachtige roze met gele zeep, de kleur sprak mij vooral aan omdat ik door het plastic heen de zeep niet kon ruiken. De zeep zit goed verpakt en dat vind ik wel erg fijn en hygiënisch. Tiger Lily is een hele fruitige en frisse geur, een geur waar ik echt heel erg van hou. Lekker zomers en hij heeft iets aparts, iets zoetigs. Ik ben geen pro in het omschrijven van geuren maar deze is echt heerljk!


Mermaid Vibe

Mermaid Vibe koos ik ook puur op het uiterlijk, ook deze twee kleuren paars en rood vond ik een geweldige combinatie. Hoe het uiterlijk van een zeep mijn geluk kan beïnvloeden, nou zo! Deze geur is heel anders vergeleken met Tiger Lily. Hij is wat zwaarder maar zeker niet minder lekker. Hij heeft een kleine lavendel geur maar is ook wel lekker fris.


Ik ben te spreken over deze zepen, ik vond het eerst een beetje jammer dat ze alweer zeep uitbrachten maar ze zijn toch heel anders vergeleken met de Cold compressed soaps. Sowieso vind ik ze er leuker uit zien en de geuren verschillen. Ze zijn natuurlijk leuk om in je eigen badkamer of op de wc te leggen maar als cadeautje vind ik ze ook erg leuk.


De zeeptabletten zijn in 5 verschillende geuren en kleuren te koop bij exclusief het Kruidvat. Ze kosten €2,99 maar momenteel zijn ze afgeprijsd naar €1,99.


Wat vind jij van deze fleurige zepen?

Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. Ik vind deze zeepjes er echt mega mooi uit zien! En ze zijn ook lekker goedkoop, altijd een pluspunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat leuk om te lezen, die zeepjes zien er zo leuk uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er superleuk uit! Ik gebruik zelf alleen niet zo vaak stukken zeep, dus daarom zou ik het ook niet zo snel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen