Persoonlijk | Mijn wishlist voorjaar/zomer 2018

by - 07:00


Ik hoor je al denken; Lieke heb jij niet al genoeg kleding? Ja dat heb ik zeker, maar ik heb nooit genoeg! Jullie zijn vaak shoplogs voorbij komen maar mijn wishlist blijft dagelijks groeien. De lente is inmiddels weer begonnen en dat betekend dat er weer nieuwe looks upcoming zijn en ik ook nieuwe items wil.


Ik heb mijn wishlist opgedeeld in drie delen; make-up, schoenen, kleding en accessoires. Het zijn niet veel items maar hoop ze toch snel toe te mogen voegen in mijn kast of make-up stash.


Kleding
1. Is een spijker jurkje van het met Twintip. Dit merk kende ik nog niet maar ik kwam hem tegen op Zalando. Ik heb al een tuinbroek maar vind een jurkje ook wel leuk, vooral voor op een festival! 2. Ik kijk veel te vaak op de website van Zaful, allemaal leuke zomerse kleding en nu ben ik ook van plan om iets te bestellen. Deze leuke twee-delige playsuit vind ik mega schattig. 3. Rood is echt momenteel mijn favoriete kleur voor kleding, en deze top van Most Wanted NL, zo opgeknoopt vind ik super leuk voor op een high waist shorts in de zomer. 4. Guts & Gusto is een merk wat ik van Instagram ken en hun kleding sprak mij eigenlijk nooit echt aan tot ik dit vestje zag. Met zwart witte strepen en tijgers er op, ik vind hem echt zo gaaf. 5. Dit is wel een shirtje met lange mouwen maar we kennen de lente en zomer avonden in Nederland, die zijn niet altijd op en top warm. Ik vind de kleurcombinatie echt heel leuk, het shirtje is van My Jewellery. 6. Het laatste kleding item is dit tomboy shirt, ik weet niet maar vind hem echt leuk. Hij is te koop bij Boohoo!


Schoenen
1. Loafers vind ik heerlijke schoenen voor in de zomer, je stapt er in en ze staan onder elke outfit handig en leuk. Deze rosé gouden zijn van Anna Field en te koop op Zalando. Die strik <3. 2. Huarachi’s blijven mijn favoriete model van nike, en vind deze beige/crème tint heel leuk voor de lente.


Make-up
1. Ik heb sinds kort een Urban Decay product in mijn make-up stash zitten en ik ben er helemaal fan van nu. Ik vond deze Vice comfort matte lipstick in de kleur 1993 echt zo mooi, die wil ik graag hebben! 2. Ik probeer de laatste tijd meer producten van merken te kopen waar ik nog niks van heb. Het Mauve palette van Huda Beauty staat hoog op mijn lijstje. 3. Van Colourpop heb ik ooit een bestelling gedaan en die producten zijn nu bijna allemaal op. Ik zag deze prachtige highlighter in de kleur Flexitiran.


Accessoires
1. Ik hou van tasjes en als het dalijk weer terras weer is neem ik het liefst een schouder tasje mee. Ik heb er al heel wat maar zou nog graag een rode willen. Deze is van Even&ODD en is te koop via Zalando. 2. Ik draag de laatste tijd meer sieraden maar miste nog een mooie roze gouden ring, deze met drie stenen van My Jewellery is zo mooi voor om mijn ringvinger. 3. En om het af te maken deze simpele ring ook van My Jewellery die ik in combinatie wil kopen met de andere en dan voor mijn wijsvinger. 4. Een lekker tropisch hoesje voor mijn telefoon, deze is van Ideal of Sweden. 5. Laatst kon je al lezen over alle panterprint items die ik heb in mijn kledingkast, maar deze haarband ontbreekt nog en vind hem zo leuk, hij is van Guts & Gusto. 6. Fun fact: Ik kan geen analoge klok lezen maar draag toch graag horloges. En deze rosé gouden is afkomstig van My Jewellery en vind hem heel leuk!

Misschien komen deze items binnenkort nog eens voorbij in een shoplog! Wat staat er op jouw lente/zomer wishlist?

Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties