Persoonlijk | 25 dingen die ik wil doen voor mijn 25e

by - 07:00


Ik ben inmiddels al een paar maanden 21 en dit jaar (lees: december) word ik al weer 22. En ja ik ben geen toekomst planner en leef met de dag. Maar er staan toch nog heel wat dingen op mijn bucket list die ik nog graag eens zou willen doen. En omdat de tijd vliegt en ik zo 25 ben heb ik een doel gesteld om 25 dingen af te vinken op mijn bucket list.

 Ik heb een oneindige bucket list en hier komen dagelijks nieuwe dingen bij. Ik heb daarom een selectie gemaakt van de 25 dingen die ik echt het liefst wil doen voor mijn 25e. Mijn bucket list bestaat uit persoonlijke doelen die ik wil bereiken, dingen die ik nog graag wil doen of dingen die ik nog graag wil zien.

 In dit artikel hebben jullie kunnen lezen welke tatoeages ik nog graag op mijn lichaam zou willen hebben. Vlak na die post heb ik mijn eerste laten zetten en ja ik ben om. Ik wil voor mijn 25e de tweede laten zetten.

❤ Project op mezelf wonen telt nog maar één blogpost want ja het is toch een verder idee dan dat ik dacht. Toch wil ik echt graag op mezelf gaan wonen en is dit ook een hoog puntje op mijn bucket list.

❤ Ik wil voor mijn 25e graag het festival Tomorrowland bezoeken! Ja al jaren kijk ik met smart naar de aftermovies van dit prachtige en magische festival. Ik ben een festival gek en kan nu al niet wachten op het festival seizoen. Dit festival staat boven aan mijn feest lijstje.

❤ Het Noorderlicht heeft mij altijd al geïnteresseerd, het is zo mooi en onverklaarbaar. Ik zou dit echt graag eens in het echt willen bekijken, dat lijkt mij zo'n mooie ervaring.

❤ Afgelopen jaar maakte ik mijn eerste verre reis, ik vloog voor de eerste keer naar een ander continent. Ik ben geen reis type dat gaat backpacken maar het lijkt me wel leuk om nog eens zo'n mooie reis te maken en lekker te genieten van het weer, het eten, de cultuur en alle mooie dingen die er te zien zijn op de wereld.

❤ Bungee jumpen, al is het nou van de Pier in Scheveningen of tijdens een vakantie in Lloret de Mar het maakt mij niet uit maar het staat al jaren op mijn bucket list en het lijkt mij echt zo gaaf!

❤ Met Kerst naar Londen gaan! Het internet staat vol met prachtige foto's van Londen tijdens de Kerst. Ik ben al een paar keer in Londen geweest maar nooit rond deze mooie tijd van het jaar en dat zou ik echt nog eens graag willen!

 Mijn PADI duikbrevet halen. Ik ben samen met mijn vader tijdens onze vakantie in Bonaire gaan duiken, we hebben toen ook de kans gehad om ons brevet te halen alleen dat was te kort aangezien we al aan het einde van onze vakantie zaten. Ik heb hier wel enorm spijt van want het was zo mooi en leuk.

❤ Ik ben een groot Harry Potter fan en heb al heel wat fan spullen thuis liggen en heb zelfs ze exhibition bezocht in Utrecht. Maar graag zou ik naar de Warner Bros. studio Harry Potter tour willen. Dit zou dan echt een droom zijn die uitkomt!

 Mijn angst voor paarden overwinnen. Ja ik ben echt mega bang voor die beesten maar op een afstandje vind ik ze hartstikke leuk om te zien. Ik zou graag eens paard willen rijden, gewoon voor een keertje.

❤ Mee doen aan een viking run. Ik vind dit er altijd zo gaaf uitzien! En mijn zusje heeft vorig jaar voor het eerst meegedaan en ik ben om, nu wil ik ook haha.

 De liefde van mijn leven ontmoeten. Misschien ken ik hem al of zal hij nog een paar keer voorbij moeten lopen voor de 'love at first sight'. Maar nee ik heb mijn soulmate momenteel nog niet gevonden, of ik (en hij) weten er nog niks van. We shall see.

❤ Naar een karaoke bar gaan met vriendinnen. Nee dit is serieus iets wat wij nog nooit gedaan hebben maar dus wel altijd roepen dat we gaan doen! Wannabe van The Spice Girls is onze jam dus die moeten we eens gaan rocken in een karaokebar!

 Mijn blog volhouden! Ja ik heb vaak een blogdipje of geen tijd om aandacht te besteden aan mijn blog of aan het lezen van andere blogs. Maar toch hoop ik dat ik na mijn 25e verjaardag mijn 6 jarige blog jubileum te kunnen vieren!

 Een andere haar coupe nemen. Ik ben afgelopen jaar een stapje verder gegaan door het verven van mijn haar, ja dit was echt pas de eerste keer! Ik zit al heel lang aan iets anders te denken maar ik weet niet wat en ik durf het eigenlijk ook nog niet helemaal.

 Op een ski vakantie gaan. Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst met mijn school toen naar een indoor ski baan geweest. Ik heb daar toen leren snowboarden en oh wat was dit gaaf! Ik zou het super leuk vinden om eens op skivakantie te gaan, en natuurlijk ook te genieten van de apres

 Weer beginnen met sporten. Ik heb echt jaren danslessen gevolgd, zelfs tot aan wedstrijden toe. Uiteindelijk was dit niet meer te combineren met school en nu ook niet met mijn werk helaas. Ik wil graag weer een sport gaan doen waar ik wekelijks met zin naartoe ga en mijn energie in kwijt kan.

 Meer positiviteit in mijn leven brengen

 Auschwitz bezoeken. Ik heb geschiedenis en de oorlog altijd een leuk en interessant onderwerp gevonden.en het lijkt mij daarom ook heel interessant om meer te weten te komen over dit stukje geschiedenis.

 Carnaval vieren in Rio de Janeiro. Ik ben een enorme carnavals gek maar als ik zie hoe het er in Rio aan toe gaat, wauw dit wil ik snel eens meemaken!

 Zwemmen met dolfijnen, ik vind het echt prachtige dieren. Tijdens mijn vakantie in Bonaire heb ik al met een (wilde) schildpad gezwommen, gewoon in het open water in de oceaan. Ik vond dit zo'n mooie ervaring en zou nu ook nog eens graag willen zwemmen met een dolfijn.

 Een oktoberfest in Duitsland bezoeken. Jep ik ben een partyanimal en heb al een aantal oktoberfests meegemaakt in Nederland en België, maar voor de echte moet je natuurlijk in Duitsland zijn. Dit lijkt me echt eens leuk om mee te maken daar.

 Een cursus Spaans volgen. Ik heb Spaanse les gehad op mijn opleiding, maar met al die andere vakken en talen heb ik de keuze gemaakt deze taal te laten vallen. Ook in verband met de vele en moeilijke examens die ik ging krijgen koos ik er voor om mij liever daar op te focussen dan op een extra vak. Achteraf natuurlijk spijt en zou nu

 Gokken in Las Vegas. Een hele tijd geleden ben ik voor het eerst samen met mijn familie gaan gokken in het Holland Casino, dat was echt super leuk. Nu lijkt het mij dus helemaal gaaf om dat eens te doen in Las Vegas.

 Een actieve vulkaan bekijken, echt nog nooit in mijn leven heb ik een echte vulkaan gezien. Verder dan plaatjes op Google gingen mijn reizen niet. Toch lijkt het mij heel gaaf om dit te zien!

 Venetië bezoeken, deze stad lijkt me echt prachtig om eens te bezoeken. Ik ben zelfs nog nooit in Italië geweest dus ik kan als ik deze stad bezoek meteen de toren van Pisa bekijken en gaan shoppen in Rome.

 Een wijn proeverij doen in Frankrijk. Ik hou van wijn heerlijk op het terras genieten met goed weer en lekkere hapjes. Laat staan in het mooie Frankrijk! Ja dit lijkt me ook een leuke ervaring.

 Op een olifant rijden. Olifanten zijn echt prachtige dieren en ik vind het in de dieren tuin ook een van de leukste dieren om te bezichtigen. Mijn oma liet een foto zien van vroeger dat zij op een olifant zat in Sri Lanka en nu wil ik ook!

 Meedoen aan de nieuwjaarsduik. Ik hoef hiervoor niet perse naar Scheveningen want bij ons in de Maas doen ze het ook. En elk jaar roep ik dat ik mee ga doen maar ja elke 1 januari ben ik te brak om mijn bed uit te komen. Toch zou ik het echt wel eens een keer willen doen

 Nee leren zeggen, dit blijft een lastig punt voor mij maar toch iets wat in dit lijstje thuis hoort. Ik neem soms te veel hooi op mijn vork waardoor ik gestrest word en heel chaotisch word.

 Een roadtrip maken, waarheen, waarlangs en hoe maakt mij niks uit. Het lijkt me vooral leuk om gewoon in de auto te stappen en geen bestemming te hebben. Te slapen bij andere mensen of bij hotels onderweg. En natuurlijk mooie dingen en plekken te bezichtigen.

 Een dagje naar Volendam en dan zo'n cliché foto maken in kledendracht. Volendam is gewoon een prachtige stad maar zo'n foto zou mijn bezoek daar gewoon helemaal afmaken!

 Dit is misschien ook een puntje dat op iedereen zijn bucketlist staat maar ik zou voor mijn 25e nog graag is willen skydiven. Dit lijkt mij gewoon zo'n gave ervaring en dit wil ik echt al sinds ik weet wat het is haha.

 Giethoorn bezoeken. Het dorp waar je niet met je auto door heen mag rijden. Mijn moeder en ik willen hier graag eens heen gewoon lekker cultuur snuiven in eigen land. En het zal ook heel wat mooie foto's opleveren.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat een leuke dingen allemaal! Ik ben over 2 jaar en 1 maand al vijfentwintig, ieeeeh. Ik ben niet zo van het bungeejumpen en dat soort dingen, maar ik zou bijvoorbeeld wel graag een roadtrip willen maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk lijstje zo! Ik wordt over een halfjaar alweer 25, gaat zo snel! Het noorderlicht zou ik ook nog wel eens willen zien!

    BeantwoordenVerwijderen