Mijn week #9 | Kapotte verwarming, escape rooms spelen en een dagje Londen

by - 10:48


De drukke en volle weken beginnen er weer aan te komen, lekker werken en veel leuke dingen op de planning. Afgelopen week was ook al zo'n week, ik voelde mij weer wat beter en heb heel wat leuke dingen gedaan.Maandag
Het was enorm koud deze dag, ik trotseerde de kou en ging om 9 uur naar het werk. Helaas was de verwarming kapot en zat ik dus met mijn jas aan te werken.. Ik kon mij niet concentreren dus ik ben rond de middag lekker naar huis gegaan. Thuis heb ik series gekeken en blog foto's gemaakt. S' avonds was ik ook lekker lui en deed ik weinig.

Dinsdag
S' ochtends ben ik ook lekker gaan werken en ben ik weer ver vooruitgekomen met het nieuwe activiteit dat ik aan het ontwikkelen ben. S' avonds at ik met collega's bij de McDonalds en daarna zijn we naar Eindhoven gegaan om daar de escape rooms te spelen! We zijn op tijd uit beide kamers gekomen, maar dat moet natuurlijk wel als je bij een bedrijf werkt waar je escape rooms begeleid! Na de escape rooms hebben we nog een drankje gedaan en zijn daarna lekker naar huis gegaan.

Woensdag
Ik had een lekker dagje vrij en sliep daarom ook lekker uit. Rond 11 uur ging ik naar mijn zusje toe, we hebben samen geluncht en zijn daarna foto's gaan maken samen. S' middags heb ik weinig gedaan, ik was gewoon lekker lui en omdat het koud was ben ik lekker in bad gegaan en heb daarna series liggen kijken in bed.

Donderdag
Ik kon mijn bed niet uitkomen dus begon een uurtje later op het werk. Ik heb weer lekker vooruit gewerkt en rond de middag ging ik naar huis. Donderdag was niet echt een spannende dag dus na het werk heb ik ook vrij weinig gedaan.

Vrijdag
Vrijdag werkte ik maar een halve dag, ik was namelijk eigenlijk vrij maar ik ging s' avonds pas weg dus ik heb toch de ochtend even lekker gewerkt. S' middags heb ik de film Bella Donna's gekeken en gewoon lekker rustig aan gedaan. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnen een 'verassing' cadeau en dit weekend was het weekend dat dat ging plaatsvinden. Ik had al het een en ander gepuzzeld en nagedacht en ik dacht dus dat wij naar Londen zouden gaan. Ik werd om 8 uur opgehaald door mijn vriendinnen en zijn toen een terrasje gaan doen in Tilburg. En jawel inderdaad ik ging een dagje naar Londen! We stapte die nacht om half 1 in de bus en kwamen zaterdag rond 8 uur aan.

Zaterdag
Ik wil niet te veel vertellen over mijn tripje naar Londen want ik ga hier nog een apart artikel over schrijven. Maar het was heel leuk en gezellig, we hebben lekker gegeten en veel geshopt. Zaterdag om 10 uur gingen we weer terug met de bus naar Nederland.

Zondag
We kwamen na een lange bus en bootreis om 7/8 uur weer aan in Tilburg. Thuis heb ik samen met mijn ouders ontbeten want die hadden een lekker ontbijtje voor mij klaarstaan toen ik thuis kwam. Daarna ben ik gaan douchen en heb ik heel de middag geslapen! Ik was zo moe na het intensieve weekend, maar het was super leuk!

Foto's


Ik bestel 6 nuggets en krijg er 7! Ik heb dit zo vaak haha <3

Foto's maken met mijn zusje in het bos!

Sneek preview van het activiteit waar ik mee bezig ben.

Dit weer maakt mijn haar zo enorm statisch :(

Lekker borrelen!

Wc spiegel foto omdat het licht mooi was :')

LONDEN <3

Lunch bij Five Guys in Londen.

Shoppennnn <3


Shoplog komt snel online!


Blogposts
Review | Kruidvat Effex lijn volumepoeder, seat salt spray & heat protect
Onlangs liep ik door het Kruidvat met al doel; het kopen van een nieuwe volumepoeder. Mijn oog viel meteen op de Kruidvat effex volumepoeder, ik wist niet dat Kruidvat zelf nog meerdere producten had dan mousse, gel en haarlak. Maar Lieke zou Lieke niet zijn als ze niet alles van de effex lijn mee nam.

Persoonlijk | 25 dingen die ik wil doen voor mijn 25e
Ik ben inmiddels al een paar maanden 21 en dit jaar (lees: december) word ik al weer 22. En ja ik ben geen toekomst plannen en leef met de dag. Maar er staan toch nog heel wat dingen op mijn bucket list die ik nog graag eens zou willen doen. En omdat de tijd vliegt en ik zo 25 ben heb ik een doel gesteld om 25 dingen af te vinken op mijn bucket list.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties