Mijn week #12 | Eten bij Happy Italy, cultuur snuiven en een avondje SMÉRRIG

by - 20:38


De afgelopen week begon vervelend maar eindigde leuk, iets persoonlijks waar ik ook liever niet over praat. Het drukke werk seizoen begint er weer aan te komen en ik ga daarom vanaf deze week mijn blogschema aanpassen. Maandag avond komt mijn week online en daarnaast komen er woensdag, vrijdag en zondag een artikel online.Maandag
Maandag moest ik voor het werk een ritje maken naar Nijmegen, maar wegens problemen reed mijn trein niet.. en ik stond daar met mijn goede gedrag om 9 uur al op het werk. Gelukkig kon ik met de bedrijfsauto op en neer! Vanaf nu ben ik ook verantwoordelijk voor de social media op het werk, daar begon ik maandag middag aan samen met een collega. S' avonds kreeg ik vervelend nieuws en ik wil er niet te veel over kwijt maar achteraf gezien ben ik nu beter af zonder die persoon en voel ik mij ook weer gelukkig!

Dinsdag
Ik heb maandag nacht overgeslagen maar ik raapte mezelf bij elkaar en ging toch lekker werken. Ik ben nog steeds bezig met het ontwikkelen van een nieuw activiteit en het zijn nu nog wat kleine dingen die ik moet doen. Daar hou ik mij nu vooral mee bezig. Na het werk haalde mijn moeder mij op om samen lekker een hapje te eten bij Happy Italy, hier eten maak je me echt gelukkig mee! Ik at een lekkere pasta bolognaise. S' avonds keek ik een serie en lag ik lekker vroeg te slapen.

Woensdag
Ik had een drukke en lange werkdag maar ik kon wel eerst lekker uitslapen. Ik had verschillende activiteiten en werkte veel met mijn collega's samen die dag en dat was erg gezellig. Ik at ook op het werk en was uiteindelijk rond 8 uur gewerkt. Toen ik thuis kwam was ik echt kapot, ik nam een bad en ben daarna lekker mijn bedje ingekropen!

Donderdag
Ik was lekker vrij en sliep ook heel lekker uit, ik maakte een ontbijt op bed voor mezelf en ik genoot van mijn series heel de ochtend. S' middags maakte ik mezelf klaar want ik ging foto's maken en rondrijden met Quinty! S' avonds ben ik weer eens vooruit gaan werken met mijn blogje :)

Vrijdag
Ik begon om 9 uur met werken en ook die dag kon ik weer lekker vooruit werken. Rond 3 uur ging ik naar huis omdat ik een afspraak had staan en na de afspraak ben ik even gaan dutten op de bank. Na het eten heb ik mezelf klaargemaakt en ben ik met twee collega's naar Reusel gereden voor een feestje van een andere collega. Eerst gezellig bij haar thuis en daarna gingen we opstap in El Sombrero waar het feest SMÉRRIG was. We hebben het super leuk gehad!

Zaterdag
De wekker ging om 10u en dat was na de nacht ervoor niet bepaald prettig om te horen. Met heel wat collega's zijn we blijven slapen maar een aantal moesten optijd werken dus reed ik rond 11 uur terug naar Den Bosch. Ik gooide mijn collega's thuis af en ben zelf in bad gestapt waarin ik meteen in slaap viel haha! Daarna moest ik werken, ik had een pubquiz echt mijn favoriete activiteit. Ik was om half 5 al klaar maar er werd een escape room om half 9 geboekt waardoor ik weer terug moest. Om 10u ging ik naar huis en kroop ik lekker mijn bedje in.

Zondag
De klok werd een uur verzet en ik heb ook niet lekker geslapen, ik weet niet hoe of waarom maar dat verzetten van de klok heeft altijd impact op mij. Ik at wel lekker rustig aan een ontbijtje en keek een serie, daarna ging ik mezelf klaarmaken. Ik ging met vriendinnen een middagje cultuursnuiven! We zijn naar Slot Loevestein gegaan waar we lekker rondgelopen hebben en geluncht hebben, daarna zijn we met de voetenveer boot naar Woudrichem gegaan waar we lekker op het terras hebben gezeten in de zon en ook nog rond gewandeld hebben. S' avonds ben ik met een vriend een stukje gaan rijden en ging daarna redelijk op tijd naar bed.

Foto's


Voor een samenwerking op Instagram ontving ik deze zonnebril. 

Ontbijtje op bed <3

Bier en ballen <3Blogposts
Review | NARS Miss Liberty
NARS is een merk dat ik al een hele tijd ken, vanaf het moment dat ik begon met make-up wilde ik iets hebben van dit merk. Maar ik was toen nog jong en bestelde niks online, en in Nederland was het moeilijk of niet verkrijgbaar. Uiteindelijk is dit merk voor mij een beetje verwaterd tot mijn tripje naar Londen.

Fashion | Al de panter printjes in mijn kledingkast
Je hebt zo'n periode in je leven, begin van de middelbare school dat er meiden met een veel te roze lipstick, grote ringen in hun oren, een telefoon die uit de beha steekt en jawel een panterprint topje door de gangen lopen. Momenteel zijn de printjes weer upcoming en ook ik ben er helemaal wild van geworden (bad-um tss..)

Ik hoor je al denken; Lieke heb jij niet al genoeg kleding? Ja dat heb ik zeker, maar ik heb nooit genoeg! Jullie zijn vaak shoplogs voorbij komen maar mijn wishlist blijft dagelijks groeien. De lente is inmiddels weer begonnen en dat betekend dat er weer nieuwe looks upcoming zijn en ik ook nieuwe items wil.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Ik moest heel erg lachen om jullie 'cultuur snuiven' boomerang op insta! Lekker weekje, vind je haar op de laatste foto echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellig weekje, zoveel lekker eten ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh altijd leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen