Mijn week #10 | Dagje Amsterdam, fifty shades & onverwachts uiteten

by - 17:39


Ik heb er een drukke maar fijne week op zitten, het was de perfecte afweging tussen werk en leuke dingen doen. Zo ging ik een dagje naar Amsterdam met blogvriendinnetje Rosita en ging ik naar de film fifty shades freed samen met Quinty.Maandag
Maandag was de zwaarste dag van de week, aangezien ik het weekend ervoor naar Londen was geweest en twee nachten 'overgeslagen' heb was ik echt kapot. Maar toch was ik een strijder en stond ik om half 10 op het werk! In de middag sprak ik af met Quinty, we hebben gezellig koffie gedronken bij een super leuk tentje in de stad en zijn daarna foto's gaan maken. S' avonds was ik toe aan slaap dus na het eten ging ik in bad en ben meteen door gegaan naar mijn bed.

Dinsdag
Ik moest tot laat in de avond werken dus ik begon halverwege de middag met werken. Samen met een collega ben ik bezig met een filmpje voor onze virtual reality kamers. Hier ben ik heel de middag mee bezig geweest. S' avonds had ik samen met die zelfde collega een Pubquiz voor een heel leuk gezelschap.

Woensdag
Eindelijk was het mij en Rosita gelukt om eens wat af te spreken. We gingen samen gezellig naar Amsterdam! Mijn vader moest toevallig werken in Haarlem dus ik kon met hem meerijden. Omdat Rosita later aan kwam dan ik heb ik mezelf even vermaakt bij de Starbucks. We zijn samen naar het Moco museum geweest, hebben geluncht, hebben ofcourse foto's gemaakt en hebben nog eventjes geshopt. Eind van de middag ging ik weer terug naar Haarlem om samen met mijn vader naar huis te rijden. S' avonds had ik nog iets afgesproken met een vriend.

Donderdag
Ik was donderdag echt enorm moe, ik besloot om een uurtje langer in bed te blijven liggen en later te beginnen op het werk. En dat heeft mij geholpen want ik heb die dag flink vooruit gewerkt met mijn projectje, ik zat in zo'n fijne werk flow dat ik eigenlijk niet wilde stoppen. Maar het was toch wel tijd om naar huis te gaan.

Vrijdag
Vrijdag sliep ik uit omdat ik s' avonds weer tot laat moest werken. Ik heb s' middags weer aan het filmpje gewerkt tot mijn activiteit begon. Ik had wie is de mol en een verf workshop, tussendoor had ik pauze waarin ik even heb kunnen eten. Ik heb tot half 11 gewerkt en was daarna kapot, dus ik lag zo te slapen.

Zaterdag
Zaterdag sliep ik ook lekker uit omdat ik de dag er voor tot laat gewerkt had. In de middag heb ik blogfoto's gemaakt, was weer eens lang geleden dat ik even lekker de tijd kon nemen voor mijn blogje! Later op de middag ben ik met mijn zusje naar mijn opa & oma geweest, niet lang omdat mijn opa ziek is. S' avonds ben ik onverwachts uiteten geweest met mijn ouders bij Rips&dips.

Zondag
Ik stond deze dag stand-by maar er werd niks geboekt dus ik heb eigenlijk heel de dag ik bed gelegen, series gekeken en geslapen!

Foto's

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties