Fashion | Al de panter printjes in mijn kledingkast

by - 07:00


Je hebt zo'n periode in je leven, begin van de middelbare school dat er meiden met een veel te roze lipstick, grote ringen in hun oren, een telefoon die uit de beha steekt en jawel een panterprint topje door de gangen lopen. Momenteel zijn de printjes weer upcoming en ook ik ben er helemaal wild van geworden (bad-um tss..)Nee na mijn 'periode' vond ik de printjes echt verschrikkelijk, ze stonden vooral gelinkt met oridinair en zo wilde ik mij absoluut niet voelen. Maar de modewereld verandert en heeft het zo weten te maken dat de printjes prachtig gecombineerd worden. Als je mij al even volgt en mijn (maandelijkse) shoplogs kijkt weet je dat ik echt een shop verslaving heb. Zo heb ik al heel wat items met panter print weten te scoren.

Het begon met deze broek van Boohoo.com, ik heb hem inmiddels alweer te koop gezet op United Wardrobe. Maar ik kocht deze omdat ik eerst wilde kijken of ik een panter printje wel leuk vond en of ik het een beetje kon combineren.

Later kocht ik deze jas via een boetiekje, ik draag hem echt met plezier en vind hem zo leuk. Het is meer een blazer maar voor de voorjaarsperiode kan hij ook makkelijk als jas door. Hij staat ook heel leuk als je de mouwen een beetje op rolt.

En na deze twee items ging het snel! Ik vind een shirtje met een panter printje op een zwarte broek, onder mijn spijkerjasje of op mijn leren rokje hartstikke leuk zijn. Maar nooit kon ik de juiste vinden.. Tot ik de shoplog van Rosita zag, ik stal even haar idee en kocht een zelfde top bij de Zara. Ik ben er nu helemaal verliefd op!

Omdat ik de broek die ik via Boohoo.com besteld heb eigenlijk niet draag omdat ik wat anders wilde zag ik dat de Lidl een pantalon broek uit een Heidi Klum collectie verkocht. Het proberen waard want hij was totaal niet duur en ik vond de print zo leuk. Hij zit echt geweldig en staat zo leuk.

Als aller laatste item met dit print kocht ik een zonnebril! Ik kreeg een samenwerking aangeboden met PeachesUK via Instagram en kon kiezen tussen verschillende items. Maar deze zonnebril stal mijn hart gewoon puur om het printje!


Er zijn nog wel wat items die ik graag met dit printje zou willen, zo wil ik heel graag een

You May Also Like

3 reacties

  1. Ik vind panterprint super tof, maar heb eigenlijk niets met die print! Jou staat het in ieder geval heel erg leuk, love the blazer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die panterprint blazer is heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de jas en broek van de Lidl het leukste! Ben zelf ook dol op panterprint, maar heb er eigenlijk niet eens zoveel van.

    BeantwoordenVerwijderen