Dagjes weg | Mijn verassingweekend

by - 07:00


Als je mijn blog al even volgt weet je misschien wel dat ik in december voor mijn verjaardag van mijn vriendinnen Renée, Anke en Iris een 'verassing' cadeau kreeg. Vanaf die dag tot aan afgelopen weekend ontving ik brieven en berichten met hints over wat de verassing zou zijn. Maar omdat ik niet tegen verassingen kan ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en wist ik stiekem al wat we gingen doen.Jep ik heb mijn vriendinnen uitgehoord, onder druk gezet en gegoogled en ben ik er een klein beetje achter gekomen wat we gingen doen. Vrijdag avond werd ik thuis opgehaald en zijn we met zijn vier een terrasje gaan doen in Tilburg. Gezellig borrelen en kletsen, en natuurlijk kwam ik ook officieel te weten wat ik ging doen. We gingen een dagje naar Londen!


Om half 1 s' nachts werden we opgehaald met de bus en zijn we met wat tussenstopjes naar Duinkerke gereden. Ik viel nadat we gestopt waren in Breda in slaap en werd net voor de douane wakker. Met onze slaperige hoofdjes gingen we langs de Franse en Engelse douane en stapte daarna op de boot richting Dover. Op de boot heb ik het eerste uur nog even oncomfortabel in een foetus houding op de banken geslapen, daarna hebben we nog even onze make-up gedaan en toen mochten we de bus weer in. Na 1,5 uur kwamen we aan in Londen en toen kon ons dagje beginnen.Als eerst wilde we gaan ontbijten, we hadden enorme honger van de reis dus zijn we met de metro richting Covent Garden gegaan. We hebben daar bij een leuk tentje wat gegeten, ik had toast met avocado en scrambled eggs, en een verse jus. Na het ontbijt hebben we in Covent Garden mooie foto's gemaakt en ook al gezellig geshopt.

Later op de ochtend zijn we naar Picadilly circus gegaan, het blijft mooi en indrukwekkend om dat te zien. Bij de Five Guys hebben we een milkshake gedronken en daarna zijn we naar Oxford street gegaan. Het shoppen kon beginnen en dat hebben we ook zeker gedaan (dinsdag komt de shoplog online). Rond vier uur kakte we een beetje in, toch best intensief zo'n dag als je weinig slaapt. We zochten een barretje op en hebben daar even gezeten en onze planning besproken. Maar die planning veranderde al snel omdat wij een berichtje kregen van de reisorganisatie dat wij niet meer om kwart voor acht hoefde te verzamelen maar om kwart voor 10. Bummer want we waren al best wel moe en hadden net een planning gemaakt.

Dus we zijn na ons drankje toch nog even gaan shoppen op Oxford street. Rond 6 uur zijn we naar Camden town gegaan omdat we daar graag wilde eten, en ja wat eet je nou als je in Engeland bent? Juist, fish and chips. We hadden al een tentje opgezocht wat Poppies heette, en omdat we verrekte van de honger zijn we ook niet verder gaan zoeken en hebben we daar plaats genomen. Ik heb daar echt heerlijk gegeten en het is ook echt een aanrader als je een leuk tentje zoekt om fish & chips te eten.


Na het eten waren we helemaal kapot, we hebben nog even geshopt in Camden Town maar zijn daarna terug gegaan richting de bus. Maar omdat onze tijd veranderd was moesten we nog twee uurtjes wachten. We stapte bij de Embankment uit en hebben bij All Bar One cocktails gedronken en nog even gekletst over onze leuke dag. Om 10 uur was het tijd om terug te gaan en ik heb van de terug reis niks mee gekregen want ik viel in slaap toen de bus Londen uit reed en ik werd wakker bij de stop in Breda.

Ben jij al wel eens in Londen geweest?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Ooh wat fijn dat je naar Londen bent geweest als verassingsweekend! Londen is echt een geweldige stad.
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig uitje! Zo jaloers. Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest. Hele leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen