Tag | De tag voor personen die verslaafd zijn aan Netflix

by - 07:00


Als je het midden in de nacht op bellen van je zusje om te vragen of ze van je Netflix account af wil verslaafd noemt. Jep dan maak ik mij schuldig! Ik kwam verschillende Netflix tags tegen en heb deze gewoon samengevoegd tot een nieuwe tag genaamd "de tag voor personen die verslaafd zijn aan Netflix"

 Wat was het moment dat je dacht "nu moet ik wel een abonnement nemen op Netflix"?
Ik heb geen abonnement, nee mijn vader betaald (thanks pap, you're my hero). Maar toen Popcorn time er mee ophield stortte mijn wereld en in en heb ik samen met mijn zusje mijn ouder er van overtuigd dat Netflix een goed idee is. We hebben ze nu zelfs zo ver dat we ook een Videoland account hebben.

 Kijk je liever series of films op Netflix?
Meestal kijk ik series via Netflix maar vind het soms ook leuk om is een film te kijken. Zeker toen Netflix uitkwam met allemaal leuke nieuwe kerstfilms!

 Wat is je Netflix serie top 5?
5. The Grimm
4. Dynasty
3. Pretty Little Liars
2. Riverdale
1. The 100

Dit zijn series die ik momenteel volg of gevolgd heb.

 Wat is je Netflix film top 5?
5. How sarah got her wings
4. Mothers day
3. A Christmas prince
2. Christmas Inheritance
1. When we first met

De meeste zijn Netflix orginial films.

❤ Wat is je favorieten Netflix snack?
Oeh dat is een lastige want dat ligt er natuurlijk aan op welk moment van de dag je gaat Netflixen. Maar laten we even doen alsof ik een normaal persoon ben en dus alleen s' avonds series kijk en niet de hele dag door. Dan ga ik voor een zak chips en dit verschilt want ik heb altijd zin in een andere soort chips haha, en een glas Ice tea.

 Welke serie zou je niet snel kijken?
The end of the F***ing world, ik weet niet maar de trailer spreekt mij gewoon totaal niet aan. Ik vind het niet grappig of romantisch.. ik vind hem nogal raar.

 Wat is je favorieten Netflix plek?
Mijn bed of op de bank bij mijn zusje thuis! Meestal als ik een dag vrij heb en ik ook niks gepland heb dan kom ik mijn bed gewoon niet uit, ja alleen om te eten dan. Dus op mijn vrije dagen lig ik gewoon lekker de muffen in bed met Netflix.

 Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?
Dat de series zo ver achterlopen, ik kan seizoenen van sommige series al streamen via andere websites. Soms loopt Netflix een heel seizoen achter!

❤ Wat zijn de series/films die volgens Netflix de beste keuze voor jou zijn?
Netflix heeft een kopje "Beste keus voor Lieke" de twee films die bovenaan staan zijn; Draken: race naar de rand en Dirty Grandpa. Verschil moet er zijn toch?

❤ Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou dat zijn?
Een nieuw seizoen van de serie Grimm! Ik vind het zo jammer dat die serie afgelopen is dus ik vind dat daar zeker nog een seizoen of 4 van bij gemaakt mag worden.

Wat is jouw Netflix favoriet?
Liefs, Lieke


You May Also Like

1 reacties

  1. Leuke tag! Ik ben dol op Netflix, dus dit is ook echt een tag voor mij. Ik ben benieuwd naar 'When We First Met'!

    BeantwoordenVerwijderen