Stash serie | Mijn Treaclemoon stash

by - 07:00


Vorig jaar begon ik met het delen van mijn make-up stash, ook dit jaar wilde ik daar wee mee beginnen en stond er een aantal weken geleden mijn lipstick stash online. Maar nu ga ik het eens anders aanpakken. Ik ga mijn stash laten zien per merk! Vorige maand begonnen we met mijn MAC cosmetics stash en vandaag gaan we verder met mijn Treaclemoon stash.Het afgelopen jaar is mijn liefde voor de Treaclemoon producten alleen maar meer gegroeid. Het begon toen ik twee jaar geleden in Duitsland was en mijn eerste twee producten kocht. Daarna ging het allemaal zo makkelijk. De producten ruiken ten eerste gewoon gruwelijk lekker, niet alleen tijdens een bad of douche beurt nee ook gewoon nog uren daarna. De verpakkingen zijn super simpel maar ook heel schattig. Ja dit merk is top betreft lichaamsverzorging.

Douchegels
Ik heb 5 douchegels van Treaclemoon. De eerste in het rijtje is de Wild Cherry magic, een heerlijke zoete kersen geur. Dit is de eerste douchegel die ik zelf (in Nederland) kocht. Marshmallow hearts is echt een enorm zoete geur, heel lekker en je blijft hem echt lang ruiken. Ik won deze bij de winactie van Nina een hele tijd geleden. The Honeycomb secrets is een wat warmere geur die me doet denken aan een borrel drankje dat mijn ouders wel eens drinken. Deze kreeg ik voor Sinterklaas van mijn zusje. Warm Apple Pie hugs kocht ik een tijdje geleden nog, deze is gewoon super lekker en het is een fijne warme wintergeur. Ik hou er van! De laatste in het rijtje is eigenlijk de eerste Treaclemoon douchegel die ik gekocht heb, de Marshmallow heaven is qua geur hetzelfde als Marsmallow hearts. Ik kocht deze tijdens mijn eerste bezoekje aan de DM in Duitsland.

Scrub
The Wild Cherry magic scrub kocht ik in combinatie met de bijbehorende douchegel. Het is een fijne wat grovere scrub en in gebruik met de douchegel blijft je hem nog lang ruiken. Ik kocht deze omdat ik de unicorn op de verpakking zo leuk vond haha.

Handcrème 
Ook dit product kocht ik tijdens mijn bezoekje aan de DM. Ik weet niet waarom ik nog niet heel de kokos lijn van Treaclemoon heb want het is echt mijn favorieten geur. Ik vind de verpakking heel handig en er ook best wel leuk uitzien dus daarom dat ik deze handcrème kocht.

Welke producten van Treaclemoon heb jij?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties