Review | Marble brush set van Beauty88

by - 10:17Nog geen jaar geleden bestelde ik een kwasten set op Aliexpress, ik was hier toen heel positief over. Maar zoals we gewend zijn van ome Ali zijn dit geen producten met het eeuwige leven. Een aantal van de kwasten viel van ellende uit elkaar.. Nu bestelde ik onlangs dit prachtige kwasten set bij Beauty 88.

Ik zag op Facebook een reclame voorbij komen en ik was meteen verkocht. Een 10-delig kwasten set met een marble print, ze zijn mooi afgewerkt met rosé gouden details. En als dat nog niet genoeg is zit er nog een marble print make-up tasje bij! Ik bestelde mijn kwasten en de volgende dag stond mijn lieve vriend van PostNL al op de stoep met mijn pakketje.

De kwasten waren nog mooier als dat ik ze zag op de foto’s. Marble printjes en rosé goud zijn mijn favoriet dus met deze kwasten maak je mij heel gelukkig! De set bestaat uit 5 gezichtskwasten, 4 oogschaduw kwasten en een wenkbrauwkwast. Ik ben echt een dummy in het gebruik van kwasten dus ik zal ze misschien wel anders gebruiken als de meeste mensen haha.De kwasten zijn van synthetische haren, ze zijn heel fijn en zacht. Het make-up tasje dat er bij zit is handig en ook lekker ruim. Wat mij opvalt is dat de kwasten heel ligt zijn vergeleken met andere make-up kwasten die ik heb. Ze liggen fijn in de hand en zijn niet te groot of te klein.

Ik ben heel tevreden over deze set en je krijgt 10 prachtige kwasten voor een mooie betaalbare prijs. Ze zijn fijn en het leuke is dat je er een bijpassend make-up tasje bij krijgt.

De set is verkrijgbaar via de webshop van Beauty88 voor €19,95
Nog geen jaar geleden bestelde ik een kwasten set op Aliexpress, ik was hier toen heel positief over. Maar zoals we gewend zijn van ome Ali zijn dit geen producten met het eeuwige leven. Een aantal van de kwasten viel van ellende uit elkaar.. Nu bestelde ik onlangs dit prachtige kwasten set bij Beauty 88.

You May Also Like

5 reacties

 1. Wat een mooie set! Ze zien er goed uit en klinken ook fijn, zeker voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige set! Ik heb ook zoiets van de Primark en daar ben ik ook erg blij mee. Love marmer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh die zien er leuk uit, helemaal instaproof!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er echt heel leuk uit! Ik hou van marmer; die prijs is ook echt goed te doen!
  LIEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen