Review | Kruidvat Catch & Shine Lippenbalsem Bubble Gum en Mint Fresh

by - 07:00


Wisseling van de wacht, Kruidvat bracht onlangs weer een nieuw item uit in de Catch & Shine collectie. 4 verschillende lippen balsems met leuke verpakkingen en lekkere smaken. Maar zijn ze wel zo fijn als dat ze er uit zien? Vandaag review ik ze voor jullie.De lippen balsems waren niet te missen in het schap, ze zien er weer zo leuk en fleurig uit! Ze hebben een soort van water marble/sphere printje en elke balsem heeft zo zijn eigen kleur. De balsems komen in 4 verschillende smaken:
- Strawberry Sorbet
- Bubble Gum
- Summer Fruitbowl
- Mint Fresh

Het liefst had ik ze allemaal meegenomen maar ik heb mezelf tegen gehouden en alleen Bubble Gum en Mint Fresh gekocht. Bubble Gum sprak mij het meeste aan voor de naam en verpakking en Mint Fresh leek mij gewoon eens leuk om te proberen, eens wat anders dan een zoete lippen balsem.


Tegenwoordig verkopen meerdere merken en winkels soortgelijke lippen balsems als die van EOS. Zo lijken deze daar ook heel erg op. Persoonlijk vind ik dit wel het fijnste want ik grijp vaak naar mijn EOS lippen balsem.

Als ik de balsem open maak komt er een mooi ei-vormige lippen balsem uit in een kleurtje dat past bij de verpakking die er omheen zit. Als ik de balsem aan wil brengen op mijn lippen voel hij in eerste instantie erg hard aan, maar toch komt er veel product vanaf. Hij is wat vettig, precies zoals een lippen balsem hoort te zijn. De Bubble Gum heeft een heerlijke zoete geur die me doet denken aan de geurstiften die ik vroeger had. Mint Fresh heeft niet echt een geur maar op je lippen is hij heel erg fijn.

De kleuren van de lippen balsems geven niet af op de lippen en zijn gewoon mooi transparant. Je voelt de lippen balsem niet zitten en na een tijdje zijn mijn lippen hartstikke zacht. Ik ben heel erg blij met de lippen balsems. Ze doen wat ze moeten doen en ze zien er ook nog eens super leuk uit!


De lippen balsems zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €1,29.

Heb jij deze leuke en schattige lippen balsems al gespot?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. Ik vind de EOS lipbalms ook heel fijn, dus deze lijken me ook lekker! Ook lekker betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, voor zo'n kleine prijs zien ze er heel goed uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bubble gum klinkt wel errrrrg lekker. Maar ik kom echt om in de lippenbalsem, hihi. Vind de prijs wel heel netjes!

  BeantwoordenVerwijderen