Review | I Heart Make-up Mermaid hearts

by - 07:00


I Heart Make-up is echt een van mijn favorieten merken, de verpakkingen zien er altijd super schattig uit en de producten zijn goed. Dit low budget merk is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een hoop Kruidvat filialen alleen deze zijn niet altijd helemaal up to date. Dus onlangs bestelde ik een nieuw pareltje van I Heart Make-up online.



I Heart Make-up staat bekend om zijn hartvormige blushes, bronzers en highlighters. De low budget dupe van Too Faced. Een hele tijd geleden kwam I Heart Make-up uit met de bestseller Unicorn Hearts, een prachtige highlighter met een pastel gekleurde regenboog. Onlangs zijn daar twee highlighter aan toe gevoegd; de Dragon Hearts en de Mermaid Hearts. Het was een lastige keuze maar ik ging voor de Mermaid Hearts.

Ook de Mermaid Hearts komt in het bekende kartonnen doosje. Op de voorkant staat duidelijk alles over de highlighter en op de achterkant een foto van hoe de highlighter er uit ziet. Zoals ik eerder al zei vind ik zo'n voorbeeld heel fijn want dan gaan mensen minder snel met hun vingers in mijn highlighter zitten wrijven. Als je het doosje open maakt komt daar de hartvormige highlighter uit. De verpakking is mooi blauw.



Wat I Heart Make-up over Mermaid Hearts zegt:
"Mermaids Heart Highlight van I Heart Makeup! Voor de echte Revoholics die van een unieke en geweldige higlighter houden. Daar is deze Mermaids Heart voor gemaakt! Een adembenemend hart met pastel en goud tinten die je voor zowel het gezicht als de ogen kan gebruiken."

Zodra je het doosje opent zie je daar de prachtige highlighter, net als de Unicorn Hearts heeft hij verschillende kleuren. Deze zijn alleen wat feller en ja natuurlijk kleuren die gelinkt worden aan zeemeerminnen. Op het eerste oog vind ik hem er echt prachtig uit zien, maar is hij wel fijn? Het is een zachte poeder die makkelijk aan te brengen is. Je kan hem per kleur kiezen maar ook gewoon je kwast er door heen halen en dan mengen de kleuren van zelf op je gezicht. Met een veeg krijg ik al deze swatches dus hij is goed gepigmenteerd. 


Ik ben heel blij met deze highlighter en buiten dat hij gewoon heel mooi is is hij ook heel fijn en van goede kwaliteit. De highlighter kost €5,95 en is momenteel alleen nog online verkrijgbaar.

Wat vind jij van I Heart Make-up?
Liefs, Lieke

You May Also Like

8 reacties

 1. Waaauw, deze is zo mooi! Bijzondere kleurtjes ook, benieuwd hoe die er op je gezicht uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe highlighter! Echt mooie kleuren, heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow deze kende ik nog niet haha! Ik kende alleen I heart make-up met dat roze verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kleurtjes! Ik heb zelf de unicorn highlighter. Wel erg leuke producten om te hebben, maar ik vind ze niet zo draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh ziet er leuk uit! Ik vind de verpakking van de I heart makeup er altijd prachtig uitzien.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleuren, een echte aanwinst! :D
  Deze zou ik ook wel eens willen proberen.

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wauw ik wist niet wat ik kon verwachten maar dit is echt een mooie highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt leuk deze; al gebruik ik het zelf eigenlijk nooit de IHEARTMAKEUP ook al heb ik ze wel! OEPS!

  LIEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen