Persoonlijk | Lifestyle Lieke bestaat twee jaar + Giveaway

by - 07:00Lieve lezers van Lifestyle Lieke, het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat ik dit blog uit een hobby opgestart ben. TWEE JAAR! Vandaag vieren we de verjaardag van mijn blog met een leuke winactie en een terugblik op het afgelopen jaar.


Het tweede jaar van Lifestyle Lieke alweer, wauw wat een jaar. Ik ben niet alleen zelf gegroeid maar mijn blog is ook heel wat gegroeid. Qua lezers en bereik maar ook in samenwerkingen die ik heb gehad. Zo schreef ik o.a. twee keer een artikel voor Lucardi en liet ik jullie het mix & match concept van de Hunkemöller zien. Ook hield ik een winactie in samenwerking met Hoesjes outlet en met Amie Skincare waar ik het eerste kwartaal van 2017 Brand Ambassador van was. En nog veel meer samenwerkingen waar ik heel dankbaar voor ben.

Ik leerde nieuwe bloggers kennen en herontdekte een aantal blogs die ik ‘vroeger’ las. Ik studeerde afgelopen jaar en had meteen een fulltime baan, maar na de zomervakantie raakte ik in een enorme dip. Wegens persoonlijke redenen en mijn onregelmatige werk raakte ik ook in een kleine blog dip. Zo leerde ik mijn blogvriendinnetje Rosita kennen, een toffe en lieve meid waar ik graag uren mee aan de telefoon klets.

Dit jaar ben ik van plan om naast mijn werk wat beter te gaan plannen met bloggen. Ik ben soms iets te chaotisch en zo komt het af en toe wel eens voor dat er geen artikel online komt.

De 3 blogfoto’s die ik het mooiste vind
Ik ben vind ik persoonlijk heel wat verbeterd in mijn fotografie en fotobewerking. Vandaar dat ik ook deze categorie deel met jullie.
De 3 meest gelezen blog posts dit jaar

1. Het meest gelezen artikel is mijn terugblik op mijn studie aan de Cosmo Academy. Ik wilde dit graag delen omdat ik een toffe tijd gehad heb tijdens mijn studie en stages en heel veel leuke mensen heb leren kennen. En omdat ik ook heel trots op mezelf ben dat ik geslaagd was.

2. Dit jaar plaatste ik ook meer outfit posts en ging ik naar de leukste en mooiste plekken om foto's te schieten. De outfit post over mijn nieuwe zonnebril die ik in de winter droeg is een van de meest gelezen posts.

3. Het laatste maar ook meest gelezen artikel is mijn vakantie log van Bonaire. Dit was een prachtige reis van 10 dagen die ik samen met mijn vader maakte. Ik krijg heimwee als ik de post lees.

Giveaway time!
Omdat jullie mijn blogs lezen en ik vaak leuke en lieve reacties krijg doe ik een winactie. Je kan het W7 Colour me nude en W7 midnight mini palette winnen!


Wat je moet doen om mee te doen:
 Volg mij op Instagram
❤ Volg mij op Bloglovin'
❤ Laat in een reactie weten dat je mee doet, wat je het leukste vind aan mijn blog met een geldig mailadres

De winnares word maandag 5 maart bekend gemaakt.
Liefs, Lieke

You May Also Like

15 reacties

 1. Gefeliciteerdd! Natuurlijk doe ik ook mee aan deze winactie. Het leukste aan jou blog vind ik de diversiteit. Zo veel verschillende onderwerpen waar je over blogt. Ik lees je blog met veel plezier en ookal als ik je niet gekend had was dit zo geweest haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen wat je de afgelopen twee jaar allemaal bereikt hebt met je blog, gefeliciteerd!
  En ik snap je helemaal qua plannen, ik ben de afgelopen maand zelf begonnen met een goede blogplanning op te stellen. Helaas is deze de afgelopen week een beetje in het water gelopen doordat ik redelijk druk was met een internationaal project.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat goed zeg. Ik volg je al een hele tijd met veel plezier �� ik doe graag mee, mooie palletjes!
  Ik vind je outfit of make-up looks het leukste

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's heb je gemaakt! En gefeliciteerd met je blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met het twee-jarig bestaan van je blog! Wat een fijne palettes geef je weg. De colour me nude palette lijkt me echt helemaal bij mij passen dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je tweejarige blogjubileum! En wat heb je een prachtige winactie samengesteld. Ik ben dol op W7, dus ik doe zeker mee! Vooral in het grote oogschaduwpalette zitten prachtige kleuren, echt kleuren die ik graag draag! Wat ik het leukste vind aan jouw blog is dat de artikelen zo divers zijn, ik zie mijzelf ook als een diverse blogger, dus ik vind het ook erg leuk om bij anderen veel variatie te zien. Ik volgde je al via Bloglovin en Instagram! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awhhhhhh moppie! <3 Wat lief; en ja ik hou er ook van om uren met je te bellen; wat we overigens snel weer moeten doen; want moet je weer vanalles vertellen! Ben trots op jou met je blog en op jou als persoon! Gefeliciteerd <3 Vind het vooral tof; hoe jou karakter zo goed naar voren komt op je blog; girlpowerrrr! En ik gebruik zelf nooit oogschaduw; maar ben wel heel nieuwsgierig; dus ik doe graag mee! Mis kan ik het dan eindelijk eens gaan proberen haha! Geeft weer leuke artikelen voor op de blog.

  bliekendaalr@gmail.com is mijn mail!

  LIEEEEEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie mijlpaal, van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst van harte gefeliciteerd! Twee jaar een blog volhouden is niet niks, daar mag je gerust heel trots op zijn! Wat ik het allerleukst vind aan je blog is dat je qua smaak een beetje op mij lijkt! Bijv de tricle moon dingen, ik heb precies dezelfde voorraad in huis staan! Erg grappig! Maar om eerlijk te zijn vind ik op dit moment je carnavalsfoto het leukst op je blog! :D

  Ik doe dus graag mee aan de winactie, dat had je misschien al begrepen? :D

  Fijne dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ooh super leuk! ik doe mee
  ik heb je blog via via gevonden en ik moet zeggen ik vind vooral je outfit posts leuk, maar ook beauty want daar weet ik zelf nu niet zo extreem veel van en zo leer ik nog eens iets nieuwe kennen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuke winactie, maar deze keer sla ik hem over.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan, doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd!! echt top! Ik ben helemaal gek op je blog omdat je steeds weer nieuwe dingen hebt. Nooit hetzelfde als op vele andere blogs. Verder is je manier van presenteren ook echt top. Ik was eerst veel te vinden op andere blogs maar die van jou is echt het beste.

  BeantwoordenVerwijderen