Outfit lookbook | Velvet pink

by - 10:05


Als klein meisje was roze al mijn lievelingskleur en dat lijkt nooit te zijn weg gegaan. Nog steeds vind je veel roze kleding items in mijn kast waaronder mijn geliefde roze velvet shirtje! Vandaag deel ik een outfit met deze leuke top.Eerst gruwelde ik enorm van de fluwelen stof, ik weet niet hoe het komt maar ik vond het niet fijn aanvoelen en al helemaal niet op mijn lichaam. Maar toch de velvet kleding items werden een trend en niet dat ik nu echt elke trend na ga maar ik vond ze er super leuk uit zien. Helaas kwam ik hier een beetje laat mee en waren bijna nergens meer leuke tops te koop. Toch vond ik er eentje via United Wardrobe!Schoenen: Puma |Broek: H&M | Top: Pull & Bear (United wardrobe) | Jas: Primark | Sjaal: Zelfgemaakt |

Liefs, Lieke

Fotograaf: Quinty Schoot
Locatie: 't Land van Ooit

You May Also Like

3 reacties

  1. Wauw wat zie je er mooi uit! Hele toffe outfit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! Vroeg me af waar je mooie sjaal vandaan kwam, nog leuker om te lezen dat je deze zelf hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen