Outfit lookbook | Faux Fur Februari

by - 07:00


De Faux Fur jasjes zijn de afgelopen herfst en winter maanden een hele trend geweest. Ik vond ze altijd een beetje prijzig om aan te schaffen, en toen ik er eenmaal een wilde waren ze er natuurlijk niet in de maat en kleur die ik wilde hebben. Tot afgelopen week!Ik zat weer eens mezelf lekker te maken met alle leuke items op United Wardrobe, dit is gewoon zo'n goede app met een geweldig concept. Ik kwam de jas tegen die ik wilde, in de kleur die ik wilde en mijn maat. Ja ik hoef geen twee keer na te denken over zoiets dus hup in het winkelmandje er mee en kopen kopen kopen!De jas is van binnen van satijn en van buiten is het een zachte bond jas. Hij heeft een capuchon maar aangezien het een bond jas is zal hij veel regen opnemen en zal ik uiteindelijk nog nat worden.

Schoenen: Adidas | Broek: Tally Weijl | Trui: Rumag | Jas: Jurkjes.com | Tasje: Primark | Schakelarmband: SILK | Armband: Josh

Heb jij ook een faux fur jas?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties