Mijn week #8 | Terug van weg geweest, ziek en een middagje foto's maken in Eindhoven

by - 10:22


Jaaa mijn week is weer terug! Door alle drukte, Carnaval en mijn niet zo goed planning vergat/had ik geen tijd om mijn week te schrijven, maar ik ben weer terug met een kers verse mijn week. Kijk je mee?Maandag
Maandag ochtend begon ik om 9 uur op kantoor. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een nieuw activiteit en ben daar nu druk mee aan het werk. Om alle activiteiten die ik wekelijks draai werk ik hier op kantoor ook nog wat uurtjes aan. Eind van de middag ben ik naar huis gegaan en heb ik thuis verder niet veel spannends gedaan. Ik kookte voor mijn moeder en mij en de rest van de avond heb ik in bed lekker tv liggen kijken.

Dinsdag
Ik begon weer lekker op tijd op kantoor deze dag. S' middags had ik een Party&Co activiteit voor studenten van mijn oude opleiding. Het was leuk om ze te begeleiden en alle foto's en opdrachten te zien die zij uitvoerde. Hierna was het weer tijd om naar huis te gaan! Ook dinsdag avond deed ik weer vrij weinig, omdat ik zoveel aan het werk ben nu heb ik s' avonds geen zin en energie om iets te gaan doen. Meer dan Netflixen gebeurd er niet haha.

Woensdag
Ik had mijn vrije dag en ik sliep lekker uit! Rustig aan ontbijten, blogjes lezen en mijzelf klaarmaken. In de middag sprak ik met Iris af in Eindhoven. We hebben daar samen foto's gemaakt en zijn gaan eten bij Five Guys, en oh my god.. die burgers daar, echt hemels gewoon! We zijn ook nog even de Primark ingedoken en kochten daar samen een pyjama uit de Harry Potter Collectie <3. Toen ik thuis kwam voelde ik mij ineens niet lekker, ik zit al een tijdje tegen de griep aan te hikken en voelde nu dat hij toch echt door kwam.

Donderdag
En jawel van woensdag op donderdag nacht heb ik alleen maar wandelingen gemaakt naar de wc, de griep kwam er uit. Ik voelde mij zo beroerd, had koorts en hing continue boven de wc. Ik meldde mij ziek op het werk en ben heel de dag ik bed gebleven. Ik heb veel geslapen en verder niet veel kunnen doen.

Vrijdag
Ik voelde mij nog niet op en top fit maar besloot wel om halverwege de ochtend naar het werk toe te gaan. Ik heb een hele fijne werkdag gehad, lekker rustig en alles op het gemak. S' avonds had ik een Pubquiz en daarna ben ik lekker naar huis toe gegaan.

Zaterdag
Ik werd wakker met knallende hoofdpijn, het lijkt alsof ik last heb van een griep die niet door wil zetten. Ik heb zaterdag de hele dag geslapen en af en toe even een serie gekeken, ik ben namelijk begonnen aan Temptation Island. Ik wilde het dit jaar overslaan maar de druk om mij heen was te hoog haha! S' avonds moest ik werken en mocht ik weer een Pubquiz doen, dit keer in Veldhoven. Ik was tot laat aan het werk en was om half 1 pas thuis.

Zondag
Ik mocht omdat ik tot laat aan het werk was de bedrijfsauto mee naar huis nemen, deze moest alleen wel zondag ochtend terug zijn. Samen met mijn moeder ben ik naar het werk gereden met onze fietsen achterin. We hebben lekker ontbeten en koffie gedronken in de stad en zijn daarna samen terug gefietst. En ja nog steeds niet helemaal fit dus de rest van de dag bracht ik door in mijn bedje!

Foto's
Even Snapchatten tijdens het werk

Sneek preview van mijn nieuwe activiteit 

Deze oorbellen <3

Foto's maken bij deze leuke muur in Eindhoven

FIVE GUYS BURGER <3


Eindelijk Pitch Perfect 3 online kunnen kijken!


Mijn lieve mama kwam een ontbijtje op bed brengen zaterdag ochtend <3Blogposts
Review | Catch & Shine lippenbalsem bubble gum en mint fresh
Wisseling van de wacht, Kruidvat bracht onlangs weer een nieuw item uit in de Catch & Shine collectie. 4 verschillende lippen balsems met leuke verpakkingen en lekkere smaken. Maar zijn ze wel zo fijn als dat ze er uit zien? Vandaag review ik ze voor jullie.

TAG | De tag voor personen die verslaafd zijn aan Netflix
Als je het midden in de nacht op bellen van je zusje om te vragen of ze van je Netflix account af wil verslaafd noemt. Jep dan maak ik mij schuldig! Ik kwam verschillende Netflix tags tegen en heb deze gewoon samengevoegd tot een nieuwe tag genaamd "de tag voor personen die verslaafd zijn aan Netflix"


De Faux Fur jasjes zijn de afgelopen herfst en winter maanden een hele trend geweest. Ik vond ze altijd een beetje prijzig om aan te schaffen, en toen ik er eenmaal een wilde waren ze er natuurlijk niet in de maat en kleur die ik wilde hebben. Tot afgelopen week!

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Balen dat je geveld werd door de griep.. Heel veel mensen in mijn omgeving en op social media zijn ziek! Zo rot! Ik denk trouwens dat Ruben de mol is, ook al zou ik dat niet leuk vinden, want het ligt er naar mijn mening te dik op. Dus ik hoop op Olcay of Jan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Noo, de griep heeft iedereen te pakken de laatste tijd. Gelukkig ben je inmiddels weer wat opgeknapt. Wel super lekkere dingen heb je gegeten <3

    BeantwoordenVerwijderen