Dagjes weg | Carnaval 2018

by - 07:00


Waarom dit artikel zo laat na de Carnaval pas online komt? Ik had nogal wat tijd nodig om bij te komen. Ik wilde eerst een PLOG schrijven van alle dagen Carnaval, maar aangezien ik 5 dagen Carnaval gevierd hebt werd dat iets te veel van het goede. Daarom vertel ik jullie vandaag uitgebreid over Carnaval 2018.Den Bosch heet met Carnaval Oeteldonk en dat is ook waar ik mijn hele Carnaval heb doorgebracht. Niet in een andere stad en ook niet op een festival. Elk jaar vier ik dit samen met mijn vriendinnetje Renee, waarom met zijn twee? Wij kunnen veel en makkelijk met elkaar afstemmen, we raken elkaar niet kwijt en het is makkelijk met slapen. We komen vanzelf namelijk wel vrienden tegen in de stad!

Donderdag gingen we naar Studance, zij organiseren eens in de maand een leuk studenten feest met thema. En ja aangezien het Carnaval was was dit dan ook het thema van die avond. We hebben toen een hele gezellige avond gehad en zijn nog wat oude schoolgenootjes tegengekomen. Maar we moesten beide de dag erna vroeg werken dus hebben het niet al te laat gemaakt en zijn rond 2 uur naar huis gegaan. Vrijdag moest ik werken en ben ik wegens persoonlijke omstandigheden ook eerder naar huis gegaan die dag.


Zaterdag sliep ik uit en ben ik om 12 uur naar Renee toe gegaan, we hebben ons daar klaargemaakt en zijn daarna de stad in gegaan. S' middags hebben we met zijn twee een kroegentocht gehouden, zo keken we waar het leuk en gezellig was en kwamen we ook weer wat vrienden tegen. Uiteindelijk stonden we met een hele groep op straat te Carnavallen, super gezellig! Als avondeten duwde we wat McDonalds naar binnen en zijn daarna tot 3 uur in de stad gebleven. Onderweg naar de Mac kwamen er wat schattige kinderen voorbij die graag mijn haar met kleurtjes wilde spuiten, ahh joh geen probleem leuk! Een van de kinderen grapte er over dat hij zwart in mijn haar gespoten had, natuurlijk reageerde ik daar leuk op. MAAR, hij rende achter mij aan en zonder dat ik het door had zat er een zwarte vlek op mijn hoofd, fijn. Die avond zat ik ook nog is opgesloten op de wc.. en ja met mijn dronken hoofd ben ik gaan zitten huilen op de wc met het idee dat ik nooit meer gered en gevonden zou worden. Maar in een helder moment bedacht ik me dat als ik ging schreeuwen en kloppen op de deur ik wel gered zou worden, en ja hoor, de toiletjuffrouw was mijn held. Zo kon ik mijn avond toch nog met vrienden doorbrengen!


Zondag zouden we eigenlijk om 11:00 in de stad zijn om de Prins van het station te halen en de onthulling van Knillis te zien, we waren alleen zo moe! Een uurtje later zijn we toch de stad in gegaan en hebben we mijn vader en zijn carnavals clubje opgezocht. Renee moest s' middags werken dus ik ben terug naar bed gegaan en heb toen lekker kunnen slapen. S' avonds aten we een frietje bij de frietkraam en zijn daarna de stad in geweest. We hebben een gezellige avond gehad, en na heel wat biertjes voelde ik hem flink hangen. Ik ben toen ergens in een hoekje in de kroeg in slaap gevallen en toen de tent ging sluiten werd ik wakker gemaakt, ja echt een top avond was dat haha!


Maandag sliepen we uit want Renee moest weer werken, dus we gingen de stad s' middags niet in. Mijn lieve mama kwam me ophalen en ik ben s' middags weer mijn bed in gedoken. Ik had geen stem meer, heel veel keelpijn en mijn lever kon even geen alcohol aan. S' avonds at ik samen met mama thuis en daarna bracht mijn zusje mij naar de stad. Ik had met wat oude klasgenootjes en collega's afgesproken. Halverwege de avond kwam Renee ook uit haar werk en zijn we nog veel andere vrienden van school tegengekomen. Ook zocht ik mijn collega's even op (hoi Joep en Mats, als jullie dit lezen). Ik had weer genoeg op en mijn keelpijn bleef maar erger worden, en jawel ik kwam met het fantastische idee om dropshotjes te gaan drinken want ja drop help toch tegen de keelpijn?Dinsdag was ik echt niks meer waard. Ik kon niet praten ik was echt kapot en het hakte er gewoon echt in. Renee en ik hebben heel de dag geslapen en ons aan het eind van de middag pas klaargemaakt. We hebben die avond pizza gegeten bij de Happy Italy en zijn daarna weer op pad gegaan. De laatste avond en deze zou maar tot ongeveer 12 uur duren. Maar ik kon echt niet meer, de alcohol en vermoeidheid hakte er echt in en ben om 10 uur naar huis gegaan en meteen mijn bedje ingekropen.


Deze Carnaval was weer hartstikke gezellig en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met iedereen! Volgend jaar ben ik mooi weer te vinden in Oeteldonk, en dat jaar met het thema 'Oeteldonk leeft'

Wat is jouw leukste Carnaval verhaal van dit jaar?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. Haha, volgens mij heb je een hele geslaagde carnaval gehad! Leuk om te lezen! Ik heb het zelf twee dagen gevierd, waarvan 1 dag in Breda. Ik vond het echt weer super leuk, ook al ben ik niet zo'n die-hard als jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag en leuke fotos's! Ik heb zelf nog maar één keer in mijn leven carnaval gevierd, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha zo leuk om je carnaval foto's te zien en je verhalen; ik ging stuk opgesloten op de wc en slapen in de kroeg LIEKE DAT KEN ECHT NIET. De mijne komen morgen op mijn blog. Ik moet ook echt een keer naar Oeteldonk komen; maybe next year een dagje! Love it.

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen