Boeken | Wreck this journal #1

by - 07:00


Jaaaa de eerste maand zit er op! Heerlijk om in deze rustige periode van het jaar mijn creativiteit en soms agressie kwijt te kunnen in dit leuke boek. Zo heb ik deze week de eerste schade aangebracht aan het boek en heeft hij een nachtje in mijn bed door gebracht.Week 1
De random pagina die ik opende was; "Krabbel wilt over de pagina met alleen maar geleende pennen" en de pagina die ik zelf koos was; "Breek de rug van het boek". De stemmen gingen naar breek de rug van het boek. Ik zocht het midden van de journal en vouwde hem om. Toch wel een klein beetje met pijn in mijn hart, het boek voelde en rook nog zo nieuw en nu is de eerste schade aangebracht.

Om ook nog wat creativiteit kwijt te kunnen op de bladzijde tekende ik de ruggenwervel en kleurde ik deze nog met vrolijke kleuren in.

Week 2
De random pagina die ik opende was; "Slaap met de journal" en de pagina die ik zelf koos was; "Kleur de hele bladzijde rood". De meeste stemmen gingen naar slapen met de journal. En jawel hij ging een nachtje mee, en niet zomaar!

Ik zocht wat dingen op op internet, wat andere wreckers doen met deze opdracht. Vele legde hem gewoon naast zich neer en een aantal maakte er een mooie sterren hemel van. Maar niets slaapt zo lekker als een fijn kussen, dus daar ging ik mee aan de slag! Ik maakte met twee lappen stof, een lijmtang en watten een schattig kussen. En voor de extra tekende ik Peter pan met de meest dreamy quote uit de film, love it <3

Ik sliep die nacht dus met de journal als mijn kussen, s' ochtends vond ik hem ergens onder de dekens bij het voeten eind.

Week 3
De random pagina die ik opende was; "Kras wild & heftig met totale overgaven" en de pagina die ik zelf koos was; "Neem het boek mee onder de douche". De meeste stemmen gingen naar het douchen met het boek, dus na een wild nachtje in mijn bed mocht hij ook mee onder de douche.

Op de rechter pagina gebruikte ik een stift om de letter te om lijnen met verschillende kleuren. De linker pagina vulde ik met verschillende grote rondjes in verschillende kleuren. Hierna was hij klaar voor de douche. De kleuren liepen super mooi uit alleen dacht ik niet na over de twee pagina's die ik al gekleurd had. Oeps.. De slaap bladzijde heeft het overleefde maar de breek de rug pagina niet (die heb ik stiekem toch even bijgewerkt). Stiekem heb ik wel een beetje moeten huilen toen er een aantal pagina's verpest waren door de douche, maar ja dat hoort er bij.

Week 4
De random pagina die ik opende was; "verzamel hier de kleuren waar je van houdt" en de pagina die ik zelf koos was; "Knip repen en weef ze". De stemmen gingen naar verzamel je favorieten kleuren.

Ik koos een kleur en dat is mijn favoriete kleur roze! Ik ben heel creatief en heb echt leuke ideeën alleen het uitwerken er van komt er soms niet zo uit te zien als ik wil.. Het idee was leuk bij deze pagina maar wel helemaal mislukt haha. Misschien dat ik alles er af haal en het nog eens probeer.

Als jij ook mee wil beslissen over welke Wreck This Journal pagina ik wekelijks doe hou dan elke zondag mijn insta story in de gaten!

Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Zo leuk Liek! Ik word hier echt heel gelukkig van haha! Ik zou dat douchen denk ik als aller eerste gedaan hebben; zou het niet kunnen hendelen om mijn paginas verloren te zien gaan hahahaha! Je moet dit blijven laten zien hoor; echt heel leuk!


    LIEEEEEFS

    BeantwoordenVerwijderen