Stash serie | Mijn MAC stash

by - 07:00


Vorig jaar begon ik met het delen van mijn make-up stash, ook dit jaar wilde ik daar wee mee beginnen en stond er een aantal weken geleden mijn lipstick stash online. Maar nu ga ik het eens anders aanpakken. Ik ga mijn stash laten zien per merk! En vandaag trappen we af met mijn MAC stash.

MAC is mijn favorieten high budget merk (al vind niet iedereen dit een high budget merk). Vooral de lipsticks en highlighters zijn bij mij een groot favoriet en deze zijn dan ook alleen maar terug te vinden in mijn stash. Al vind ik de blushes en oogschaduw ook erg mooi blijven de lipsticks en highlighters het toch voor mij.

Lipsticks
Mijn MAC lipstick collectie bestaat uit 10 uit een lopende kleuren. Ook hebben ze verschillende finishes en zijn er een aantal uit limited edition collecties. Het grootste deel van mijn lipstick stash bestaat eigenlijk uit MAC lipsticks.


Van links naar rechts: Lady Danger, Ruby Woo, All Fired Up, Craving, Mehr, Please Me, Coral Bliss, Nicki's Nude, Taupe en Holiday Crush.

Heerlijk al die verschillende kleuren, ik ben er dol op! De ene keer draag ik een felle rode kleur tijdens een avondje uit of tijdens mijn vakantie in Bonaire en de andere keer loop ik met een roze nude tint op het werk rond of als ik gezellig een middagje ga shoppen. Het is maar net in welke kleur en finish ik zin heb, want elke lipstick heeft weer een andere finish;

Lady Danger - Matte
Ruby Woo - Retro Matte   
All Fired Up - Retro Matte
Craving - Amplified
Mehr - Matte
Please Me - Matte
Coral Bliss - Cremesheen
Nicki's Nude - Amplified
Taupe - Matte
Holiday Crush - Frost

Een Matte finish houd in dat de lipstick geen glans bevat en dat de kleur ook nog eens goed en mooi op je lippen blijft zitten. Wel drogen ze je lippen heel erg uit. Een Retro matte finish is bijna hetzelfde als een matte finish alleen komen nog beter uit en zijn ze nog longer lasting! Een Amplified finish zijn zachte en romige lipsticks en hebben een glanzende afwerking. De pigmentatie is goed alleen slijt te lipstick wel wat sneller van je lippen. Een Cremesheen is een klein beetje te vergelijken met een lipgloss alleen is de dekking en houdbaarheid op de lippen wat langer. De finish is net zoals een lipgloss lekker glanzend. De Frost finish is er eentje die ik eigenlijk niet snel zou kopen maar wel echt mooi vind. Het is een finish met een chrome/metallic afwerking en hij is lekker glanzend en glitterend!

Highlighters
Ik heb sinds twee jaar nu twee prachtige MAC highlighters in mijn bezit. Beide kocht ik deze mijn afgelopen twee vakantie's op het vliegveld omdat ze dan toch wat goedkoper zijn. Ik heb de highlighters Soft & Gentle en Show Gold. Beide twee prachtige en toch verschillende higlighters. Allebei zijn het echt mijn twee grote liefdes in mijn highlighter stash, ik pak ze er vaak bij en zeker als ik een feestje heb!

 Links Soft & Gentle, Rechts Show Gold

 Links Soft & Gentle, Rechts Show Gold

Soft & Gentle is een mineralize skinfinish highlighter, dit is gebakken highlighter die een zachte poeder af geeft. Het is een matte poeder die een metallic finish achter laat. Show Gold is een met een extra dimension skinfinish. Dat betekend dat de highlighter je meer vorm kan geven aan je gezicht. En in vergelijking met Soft & Gentle is dit een highlighter met een romige poeder en hij geeft een prismatische weerspiegeling.

Wat is jouw favorieten MAC product?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

9 reacties

 1. Hele prachtige items! Ik ben ook vooral dol op de lipsticks en highlighters van Mac, die zijn allemaal zo prachtig. All Fired Up staat op mijn to buy lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurtjes, allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie collectie heb je! Mehr is absoluut mijn favoriet. Hij is bijna op, dus ik ga hem eerdaags opnieuw kopen. Soft & Gentle is ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hoop mooie spulletjes! Ik heb maar 3 MAC lipsticks en mijn favoriet is en blijft Faux! Ook Soft & Gentle heb ik , ik ben er nog steeds gek op en je doet er ook zo lekker lang mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige items heb je allemaal! Zelf ben ik helemaal fan van de lipsticks van Mac, ik heb zelf ook Fired up! en Ruby Woo.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie collectie! Zelf gebruik ik er helemaal niks meer van, en heb bijna alles verkocht op mijn eerste mac product na. Ik baal dat ze op dieren testen. :/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie MAC collectie heb je! Ik heb zelf ook aardig wat MAC lipsticks verzameld haha. Vind dat eigenlijk toch wel het fijnst lipstickmerk dat ik tot nu toe heb geprobeerd. De matte finish vind ik het fijnst; bij mij voelt dit niet droog aan en ik vind het fijn dat het best lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige lipsticks! Ik heb zelf helemaal geen lipsticks van MAC.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om je collectie te zien, ze zijn allemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen