Review | My highlights highlighter palette Action

by - 07:00


Naast de andere prachtige producten die de Action onlangs toegevoegd heeft in zijn make-up schappen, viel mijn oog op twee nieuwe paletten. Een oogschaduw palette en een highlighter palette. Ik nam het highlighter palette mee in mijn mandje.

Het highlighter palette kom in een roze blik met daarop witte letters. Op de achterkant staat nog wat extra informatie over de ingrediënten en over het palette zelf. Wat ik ook handig vind is dat de highlighter kleuren er op afgebeeld staan, zo kun je al een indruk van de kleuren krijgen zonder het blik open te maken (en met je vingers door mijn mooie palette heen te wrijven). 

Als je het blik open maakt zie je 5 verschillend gekleurde highlighters. Er zit een klein kwastje bij, niet dat ik deze gebruik maar vind het toch wel leuk dat er eentje bij zit. Dan zit er in de bovenkant nog een spiegel, ik dacht dat ik een palette gekocht had waarvan de spiegel beschadigt en vies was. Maar er zat nog een bescherm laagje overheen (oops).

Dan de highlighter kleuren de eerste is een mooie zachtroze highlighter, echt zo eentje die je gewoon lekker dagelijks kan dragen. Dan kom er een highlighter die wat neigt naar paars, voor de getinte dames een mooie dagelijkse highlighter en voor mij een nieuwe party highlighter. Dan volgt er een goud bruine highlighter, dit is mijn favorietje hij is echt heel mooi. De een na laatste is een bruin koper kleurtje die ik ook erg mooi vind en veel zal dragen voor feestjes. De laatste is een hele witte highlighter, deze zou ik vooral gebruiken bij mijn wenkbrauwen of in mijn ooghoeken. 

De kleuren zijn erg gepigmenteerd, de swatches maakte ik met een veeg met mijn vinger door de kleur heen. Dit had ik echt niet verwacht van een palette van €2,99. De structuur is zacht en fijn waardoor hij zich makkelijk over de huid verdeeld. 

Ik ben heel tevreden over dit palette, de kleuren zijn mooi en er zit eigenlijk voor iedereen wel wat bij. De pigmentatie van de kleuren is echt prachtig en de highlighter blijft mooi de gehele dag zitten. 

Dit palette is te koop bij de Action voor €2,99

Heb jij dit palette al gespot?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

 1. Wauw, voor die prijs zijn de kleuren inderdaad goed gepigmenteerd!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie kleurtjes! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Action komt met steeds meer producten uit voor mijn gevoel. Ik heb toch liever een mooie verpakking, en een heus luxe gevoel. Hoewel dit natuurlijk niks over het daadwerkelijke resultaat zegt.

  BeantwoordenVerwijderen