Review | Makeup Revolution Retro Luxe Kit Matte Echelon

by - 07:00


Nadat Kylie uit kwam met haar matte lip kits overstroomde beautyland met meerde merken, soorten en kleuren lip kits. Zo kwam ook Makeu-up Revolution (mijn favo merk) uit met verschillende lip kits. Ik kreeg de kleur Echelon van Sinterklaas en vandaag kunnen jullie hier de review over lezen.

De verpakking vind ik er persoonlijk best wel luxe uit zien. Een matte zwarte doosje met witte en metallic accenten en woorden. De informatie die je nodig hebt om te weten wat voor een product het is staat er voldoende op. Toch altijd wel fijn om te weten wat je nu precies koopt. In het doosje zitten de lip liner en de liquid lipstick.

Ik koos voor een nude kleurtje omdat dit momenteel de kleur is die ik veel draag. De lip kit draagt de naam Echelon maar Make-up Revolution heeft meerdere lip kits; matte, glossy en ook nog is in verschillende kleuren.

Mijn lip kit kwam niet helemaal heel aan, het puntje van de lipliner was afgebroken en zat vast in de dop. Na wat mailtjes heen en weer heb ik het potlood gewoon geslepen (hij ziet er zo niet uit maar je kan het potlood makkelijk slijpen) en kreeg ik een kortingscode van Boozyshop. De lipliner is lekker romig en je kan hier dus fijne lijnen mee tekenen op je lippen. Zodra ik mijn lipliner aangebracht heb ga ik eroverheen met de liquid lipstick.


Ik vind de kleur echt heel mooi en als je alles net op je lippen hebt zitten ziet het er mooi uit. Maar zodra de liquid lipstick opdroogt, droogt hij ook meteen je lippen heel erg uit. Hij trekt in de randjes en geeft een droge look. Hij korrelt niet en blijft na een hapje en drankje ook nog heel goed zitten, maar dat droge gevoel op je lippen is niet fijn.

Het aanbrengen van het lippotlood en de liquid lipstick gaat heel makkelijk en had dan ook echt veel van verwacht. Het is fijn dat hij niet korrelt en alleen een droge uitstraling geeft dus ik kan hem nog makkelijk dragen. Hij overleeft een avondje uit en dat is toch al heel wat voor zo'n goedkope lipkit.

De lipkit kost €6,95 en is o.a. te koop online bij boozyshop.nl

Zou jij zo'n lipkit aanschaffen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat leuk, ik wist niet dat Make-up Revolution ook lip kits maakte! Leuk review!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik heb deze laatst ook vast gehad. Ben blij dat ik hem niet gekocht heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat hij zo droog is, ik heb zo'n hekel aan dat gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou deze zeker aanschaffen, hij is erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die verpakking ziet er goed uit! Fijn dat ie een hele avond volhoud. Ik draag ook de laatste tijd alleen nog maar nude kleuren haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik haat droge lippen! Vind het er wel mooi uit zien verder. Nude kleuren zijn leven!

  BeantwoordenVerwijderen