Review | Kruidvat Catch & Shine hand and body cream

by - 07:00


Het Kruidvat blijft maar komen met leuke en trendy items in de limited edition Catch & Shine collectie. Zo komen ze nu uit met 3 verschillende en super schattige hand and body creams, die gemakkelijk mee gaan in je tas of beauty bag.

Ik zag ze liggen en ik was opslag verliefd, kijk hoe schattig de verpakking is! Als ik niet wist dat ze uit de Catch & Shine collectie waren had ik ze zo alleen voor de verpakking al gekocht (ik zag ze namelijk op de reclame en wilde er graag eentje hebben). De hand and body creams zijn er in drie verschillende soorten; de panda, de beer en de tijger. En omdat roze mijn lievelingskleur is ging ik voor de tijger.

Hij is ongeveer hand grootte wat fijn is want dit schattige ding neem ik eerlijk gezegd liever mee dan een tube handcrème, het ziet er veel leuker uit! De hand and body cream is een potje met een goed draai systeem, zo weet je zeker dat er geen product kan gaan lekken in je tas.


De crème die er in zit heeft een lekkere maar licht zoete geur, dat was wel te verwachten als je de verpakking al ziet. Ik vind dat er weinig product in zit als je hem echt als bodylotion gaat gebruiken dus zelf gebruik ik hem daarom liever als handcrème. De crème maakt je handen gewoon lekker zacht en laat een frisse geur achter. Hij bevat Aloe Vera en Sheabutter, twee heerlijke producten die je handen en body goed verzorgen. Verder is de hand and body crème parabenen vrij.

Zoals ik al zei kocht ik hem omdat ik wist dat hij van de Catch & Shine collectie was en ik hem daarom graag wilde proberen. De verpakking is uber schattig dus alleen daarvoor zou ik hem al kopen, maar als die er niet om heen zit had ik hem niet meegenomen. Hij ruikt lekker en doet zijn werking maar vind het product weinig om het echt een body cream te noemen.

De Catch & Shine hand and body cream zijn te koop bij de Kruidvat filialen voor €2,49

Wat vind jij van deze cutie hand and body cream?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

  1. Super cute! Hun Catch & Shine lijn breid steeds meer uit. Ik heb zelf nog een hele voorraad aan handcrème en body crèmes. Maar toch leuk om je mening te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg schattig <3 Inderdaad een stuk leuker dan een tube!

    BeantwoordenVerwijderen