Persoonlijk | Van 2017 naar 2018

by - 07:00


Ik ben er misschien een beetje laat mee, maar ik kwam er ook pas kort geleden achter dat ik vorig jaar een blogpost met mijn wensen en goede voornemens had geschreven (hihi). Ik moest zelf ook nog even goed na denken wat ik dit jaar wilde bereiken dus vandaar alsnog een blogpost over mijn goede voornemens.Ik stond vorig jaar op een hele andere plek in een hele andere situatie als dat ik vorig jaar stond. Hier wil ik niet te veel over kwijt want ja plannen lopen soms anders dan gepland. Ik had 2 goede voornemens en 4 doelen die ik wilde bereiken in 2017:
Goede voornemens
 Geld sparen en niet uitgeven
 Beginnen met een gezonde levensstijl

Ehm ja, subtiel gezegd is dit niet echt gelukt. Ik heb nu natuurlijk wel een beter salaris dan dat ik een jaar geleden had omdat ik nu een baan heb en niet meer studeer. Maar ik moet nu ook meer dingen zelf gaan betalen en dat is soms nog een beetje puzzelen, aangezien ik een kleine shop verslaving gecreëerd heb. Maar daar in tegen heb ik nu wel spaardoelen gemaakt in de ING app waarmee ik dus voor bepaalde dingen spaar. Mijn gezonde levensstijl.. ja.. nope mislukt. Het is niet dat ik super slecht en ongezond eet maar ook niet dat ik uber gezond eet.

Doelen
 Aangenomen bij het bedrijf waar ik toen voor solliciteerde
 Een autootje kopen
 Op mijzelf gaan wonen
 Slagen

De doelen die ik dit jaar wilde halen, daar is er jammer genoeg maar eentje van behaald. Nog steeds ben ik daar heel trots op, want ik heb gewoon mijn MBO 4 in de pocket! Een auto kopen en op mijzelf gaan wonen zijn ook wel grote doelen en ik heb er eentje toch op een lager pitje gezet. Project op mezelf wonen is momenteel een idee die ook al een klein beetje in werking is! En het laatste doel dat ik aangenomen zou worden bij het bedrijf waar ik toen solliciteerde, ik ben  blij dat dat niet gebeurd is. Ik was na een proefdag aangenomen maar na 3 weken kreeg ik nog steeds geen contract en ook geen reactie op mijn mailtjes en telefoontjes. Toen heb ik ze een dikke vinger gegeven en ben ik gaan solliciteren bij het bedrijf waar ik momenteel met heel veel plezier werk.

Maar het is inmiddels 2018 en daar wil ik ook wat goede voornemens en doelen voor stellen:
❤ Ik wil een stedentrip maken
❤ Ik wil alleen op vakantie gaan
❤ Ik wil meer festivals bezoeken
❤ Ik wil aankomen
❤ Ik moet minder geld uitgeven aan make-up en kleding (deze staat er voor jou in mam)
❤ Ik wil een nieuwe camera kopen
❤ Ik moet actiever zijn als ik meerdere vrije dagen achter elkaar heb

Stedentripjes zijn altijd leuk en er zijn nog zoveel plekken waar ik heen wil. Een vakantie boeken voor mezelf staat hoog op mijn lijst, ik wil gewoon is alleen wat dingen ontdekken en tot mijzelf komen het liefst voordat ik op mezelf ga wonen. Festivals bezoeken is er afgelopen jaar weinig/minder van gekomen maar daar zou ik dit jaar wat verandering in willen brengen. Ik ben in de afgelopen maanden te veel afgevallen waardoor ik nu op ondergewicht zit.. dit is niet oke en wil daar dit jaar fanatiek mee aan de slag. Soms heb ik meerdere dagen achter elkaar vrij en ik kan dan met gemak die dagen in mijn bed achter mijn laptop zitten, maar ik moet toch wat actiever dingen gaan ondernemen op die dagen.

Wat zijn jouw goede voornemens van dit jaar?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

 1. Leuk artikel & leuke doelen! Het geld sparen en minder uitgeven is voor mij ook een belangrijk voornemen. En natuurlijk ook mijn blog laten groeien, gezonder eten & sporten.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We komen er wel met ons gewicht mop! En die stedentrip wil ik je met plezier mee helpen Haha! You can do it!


  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen