Outfit lookbook | De sexy panter printjes zijn weer terug

by - 07:00


De panter printjes hebben de fashion wereld weer overgenomen. Van broeken tot jassen en van rokjes tot schoenen. Heerlijk om eens uit je comfort zone te stappen en wat anders te dragen dan anders; een lekker opvallend printje!Ik weet vroeger op de middelbare school nog de meiden die een topje aan hadden met hetzelfde printje er op, een mega grote statement ketting met veel diamantjes, enorme oorbellen en niet te vergeten; een bh die ver boven het topje uit kwam. Dit was de reden dat ik in eerste instantie niks wilde kopen met deze print er op. Maar toch heb ik mij er aan gewaagd en kocht ik een broek!
Ik kocht een wat donkerder gekleurde broek, dit omdat ik toch wel een beetje 'bang' was deze print te dragen. Het is namelijk niet iets wat ik vaak draag. Ik combineerde hem met een zwarte body waarbij de off-shoulder mooi afgewerkt is met kant. Om de bruine kleur toch naar voor te laten komen in mijn broek droeg ik een licht bruin tasje. En om mijn outfit af te maken nog wat zilveren sieraden!

Schoenen: Puma | Broek: Boohoo | Body: Boohoo | Tasje: Onbekend | Schakel armband: S!lk | Amrband: Josh | Ring: Buddha to Buddha 

Heb jij al een panter print item in je kleding kast hangen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

5 reacties

 1. Wat een prachtige outfit! Ik vind dat een panterprintje wel kan, zolang je het stijlvol draagt en combineert. Ik vind dat je een prachtige outfit hebt samengesteld!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooie outfit! Vind het printje heel mooi subtiel, daar houd ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk outfitje, het staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit! Het panterprintje staat perfect bij je top!

  BeantwoordenVerwijderen