Mijn week #1 | Veel gezelligheid, oude dia's terug kijken en als Sandy op het personeelsfeest

by - 07:00


Ik kon de eerste week van het jaar niet beter beginnen dan dit. Het was een perfecte combinatie van veel gezelligheid, lekker uitrusten en productief bezig zijn. Kijk je mee naar mij week?

Mijn week
Maandag was ik rond 6 uur s'ochtends thuis na het Plus One nieuwjaar feestje in het Klokgebouw. We hadden ook geen moeite om in slaap te komen, maar helaas moesten we om 11 uur ons bed uit omdat een vriendinnetje weg moest. We hebben op ons gemak ontbeten en ik ben toen terug naar huis gereden. Waar ik meteen weer in mijn bed ben gaan liggen. Ik heb die dag echt veel geslapen en lui in bed tv liggen kijken. Dinsdag sliep ik lekker uit en ben ik rond de middag naar het werk gegaan. Na het werk heb ik nog met twee collega's gezellig op het terras gezeten. 

Woensdag weer heerlijk uitgeslapen en op mijn gemak een ontbijtje op bed gegeten, hmm! Ik ben weer opnieuw begonnen aan de serie '13 Reasons Why'. S' middags ging ik langs bij mijn opa en oma, gezellig kletsen en een kopje thee drinken. S' avonds aten we thuis lekker taco's, en na het eten zijn we naar Nijmegen gegaan. Mijn werk heeft ook een vestiging in Nijmegen zitten en wij zijn daar met het gezin een escape room gaan spelen. Helaas kwamen we er net niet op tijd uit! Donderdag had ik weer een luie dag, het lijkt gewoon of ik niet bij kon slapen van oud en nieuw. Ik heb donderdag heel de dag 13 Reasons Why liggen kijken en ben alleen maar mijn bed uitgekomen om naar de wc te gaan en te eten. Ik heb wel even mijn me time momentje in bad gehad maar daarna lag ik meteen weer in bed.

Vrijdag was ik om 11 uur wakker en ontbeet ik ook weer op mijn gemak. Al weken riep ik dat ik mijn kamer helemaal ging opruimen, poetsen en schoonmaken en ja na al dat uitstellen was het nu toch echt tijd om het te doen. Heerlijk zo'n opgeruimde en andere kamer! Na het opruimen heb ik mij aangekleed een klaargemaakt om samen met mijn vader naar Eindhoven te gaan. Hij had online een nieuw muziek apparaat gezien wat die wilde hebben dus die zijn we gaan halen. S' avonds kwam er familie langs omdat mijn vader oude dia's om had gezet naar foto's op de computer. We hebben gezellig zitten borrelen en ondertussen gelachen en gekletst over de foto's. Zaterdag heb ik overdag weer lekker weinig gedaan zoals de meeste dagen deze week. Maar ik vermaakte mij prima met Netflix. S' avonds moest ik werken op de escape rooms, niet een heel spannende zaterdag.

Zondag jep je kan het zo raden, deed ik lekker niks overdag en heb ik vooral veel geslapen. Eind van de middag maakte ik mij klaar voor het personeelsfeest en ging ik naar een collega toe waar ik ook zou blijven slapen. Omdat het thema: 'boven-de-rivieren-carnavalsparty' was kleedde we ons daar nog om. Ik ging als Sandy van Grease. Om 6 uur begon het en hebben we met z'n alle gegeten, er was een frietkar ingehuurd. Daarna speelde we een quiz maar mijn team werd laatste haha (helaas team 8). En daarna liep het helemaal los, zet het personeel van een café en activiteitenbureau bij elkaar met onbeperkt drank.. jep ik ging laat naar bed en had heel wat blauwe plekken over. 

Foto's


De rest van onze collega's was naar de Efteling en omdat wij moesten werken pakte we s' avonds gezellig een terrasje.Wij faalde in de Escape room..

Even ons verdriet van het verliezen weg eten thuis met een hapje en een drankje.


Mijn bad is echt mijn grote liefde. Funny Fact: ik ga liever in bad dan dat ik onder de douche sta, ik ben soms te lui om onder de douche te gaan staan (nadruk op staan).

Papa's nieuwe speeltje

Love Tony's 

Gezellig met de hele familie <3

Jup weer een bad foto <3

Helaas.. mijn moeder won het potje

Prepare yourself voor de personeelsfeest foto's

DICKPIC

En we eindigde in onze gratis taxi.. nee serieus dit was onze taxi.

Blogposts
Als eerst wil ik jullie allemaal de beste wensen geven voor het nieuwe jaar. Momenteel lig ik nog steeds helemaal dood in bed maar toch wilde ik een leuk artikel online zetten en verschuif ik 'mijn week' een dagje op.

Het Kruidvat blijft maar komen met leuke en trendy items in de limited edition Catch & Shine collectie. Zo komen ze nu uit met 3 verschillende en super schattige hand and body creams, die gemakkelijk mee gaan in je tas of beauty bag.

Vorig jaar begon ik met het delen van mijn make-up stash, ook dit jaar wilde ik daar wee mee beginnen en stond er een aantal weken geleden mijn lipstick stash online. Maar nu ga ik het eens anders aanpakken. Ik ga mijn stash laten zien per merk! En vandaag trappen we af met mijn MAC stash.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

7 reacties

 1. Ik zie helaas geen foto's! :-( Wel leuk zeg, dat jullie met het gezin een escape room hebben geprobeerd, lijkt me leuk om dat eens met familie te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige fotos zeg! Vooral die van het personeelsuitje. Nu moet je toch eens uitleggen, die politieauto als taxi... ? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, we zagen wat knappe politie mannen en hebben gevraagd of ze ons ergens heen wilde brengen. En dat vonden ze geen probleem :)

   Verwijderen
 3. Omg wat een geweldige foto's deze week Liek hahaha! Love it! <3 Vooral die dickpick; heftig heftig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 13 reasons why is zo'n goede serie! Ik heb ook alles al 2 keer gezien haha. Wat had je een leuke week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke foto's en wat lief van de politie dat ze jullie wilden wegbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik vond 13 reasons why ook heel tof, miss ook maar weer eens opnieuw kijken haha. Xx

  BeantwoordenVerwijderen