Mijn week | Kerstmis in het top 2000 café en een spetterend nieuwjaar vieren

by - 07:00


De afgelopen weken heb ik er heel wat luie weken tussen gehad maar al de energie die ik daar mee bespaard heb had ik nodig voor deze week. Ik deed vooral veel leuke en productieve dingen en ging het nieuwjaar feestend in met mijn beste vriendinnetjes.Mijn week
Maandag was het natuurlijk eerste kerstdag, maar echt uitslapen deden we niet. We zaten namelijk om 11 uur bij mijn opa & oma thuis met de hele familie. Gezellig zitten borrelen kletsen, het was heel gezellig. S' middags ging ik nog eens met mijn ouders naar het Winterwonderland in de stad, we hebben daar gezellig warme chocomel gedronken. S' avonds aten we tapas hapjes op de bank en keken we de film 'Pak van mijn hart'. Dinsdag tweede kerstdag ging mijn wekker om half 4 want zoals elke tweede kerstdag hadden mijn vader en ik ook dit jaar weer kaartjes voor het top 2000 café, en dit jaar een uurtje eerder dan vorig jaar. We hadden kaartjes van half 6 tot half 7, maar we waren er al om kwart over 5 en mochten met geluk wat eerder naar binnen. Het eerste halfuur draaide Frank van 't Hof en het tweede uur onze favoriete radio DJ, Gerard Ekdom. Thuis ben ik meteen weer gaan slapen want ik was echt kapot. S' middags lunchte ik gezellig met mijn ouders en daarna speelde we nog een potje Koloniste van Katan.

Woensdag sliep ik lekker uit en ben ik begonnen aan de Nederlandse serie Nieuwe Buren. Ik heb seizoen één er die dag half doorheen gejaagd. Aan het eind van de dag maakte ik mijzelf klaar omdat ik s' avonds moest werken. Ik had 'Ranking your stars' met een heel gezellig gezelschap. Donderdag sliep ik ook weer uit aangezien ik de dag ervoor tot laat gewerkt had. Ik had een lui dagje en mijn me time dagje, ik genoot van mijn bad met de serie die ik nu volg. S' avonds ben ik samen met mijn moeder naar de film 'Gek van geluk' geweest. Het is een leuke en grappige film en het is dat we kaartjes kregen bij ons etentje bij La Cubanita maar anders had ik het een beetje zonde gevonden om hiervoor te betalen. Hij was leuk maar ik had er meer van verwacht.

Vrijdag had ik in de middag afgesproken met Quinty om gezellig samen outfit foto's te gaan maken. Helaas regende het heel hard en viel er zelfs (natte) sneeuw. We hebben toen de auto naar Oud-Heusden gepakt en zijn daar gezellig wat gaan drinken, uiteindelijk hebben heel snel wat foto's gemaakt maar het weer zat totaal niet mee. S' avonds facetimede ik nog met een vriend en ben daarna lekker gaan slapen. Zaterdag was ik al redelijk vroeg op, ik ontbeet op mijn gemak en ben daarna naar het winkelcentrum geweest omdat ik nog wat spulletjes nodig had. S' middags maakte ik wat blogfoto's, ik zat weer vol inspiratie. Verder was ik lekker lui en lag ik met mijn serie op de bank, die ik nu dus helemaal gezien heb haha. S' avonds speelde ik nog met mijn ouders Koloniste van Katan en maakte we lekker nacho's.

Zondag sliep ik uit en ben daarna lekker in bad geweest met een filmpje en een maskertje op. Ik at op mijn gemak en pakte mijn tas in voor die avond. Die middag ben ik naar Limburg gereden omdat ik Renee op ging halen van het vakantiepark waar zij werkte. We hebben daarna samen boodschappen gedaan en zijn terug gereden naar Vught. We hebben op ons gemak zitten borrelen en ons daarna klaar gemaakt. Om 10 uur zijn we met zijn alle naar Eindhoven gereden omdat we naar het nieuwjaarsfeest plus one gingen. Het was een gezellige avond met leuke artiesten en we hebben ons flink vermaakt.

Foto's
Zo schattig dat winterwondeland <3

Hot choco

KIJK EVEN NAAR DIE TIJD!

Ik zat hier te lachen vanwege de goede muziek maar stiekem was ik heel moe..

Funny fact: ik eet mijn croissants altijd met aardbeien jam maar ben te lui om ze open te snijden en te smeren, dus ik kwak er wat jam naast en dip mijn croissants er gewoon in.

Sneek preview van een blogpost 

Lekker in bad met de lavendel zeep van het Kruidvat

Ik had deze cutie kettinkjes een tijdje geleden besteld en die kwamen donderdag binnen.

Nomnom

Gezelligheid <3

En daar moet dan nog een leuke 'kijk ik ben warme choco aan het drinken' foto bij.

Deze mochten zeker niet ontbreken zondag..

De look van zondag, natuurlijk nog voordat ik oud en nieuw ging vieren. Ik had eerst nog een hele rit naar Limburg voor de boeg.

Oh kijk en daar zijn de sterretjes, jawel.

And again. Happy New Year!

Blogposts
Review | Kruidvat Catch & Shine parfums Love at the Festival & Sparkling the Club
Kort geleden schreef ik al iets over de Catch & Shine cold compressed soaps van het Kruidvat. Onlangs kwam Kruidvat met een nieuwe Catch & Shine collectie en deze keer met een aantal heerlijke parfums!

TAG | De Instagram tag 2017
Nog maar even en dan zitten we alweer in 2018! Ik zag deze tag al voorbij komen bij Chelsey en toen werd ik door Rosita getagt om hem in te vullen. Super leuk want Instagram is een van mijn favorieten social media kanalen en het ik vind dit ook gewoon een hele leuke tag.

Blog | Spam je blog!
Als eerst wil ik jullie allemaal de beste wensen geven voor het nieuwe jaar. Momenteel lig ik nog steeds helemaal dood in bed maar toch wilde ik een leuk artikel online zetten en verschuif ik 'mijn 
week' een dagje op.

Hoe was jouw oud en nieuw avond?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Nog een gelukkig nieuwjaar! Zo te lezen heb je een drukke week gehad. Wat moesten jullie al vroeg uit bed voor het Top 2000 café zeg! Gelukkig was het verder wel leuk. En ik zie veel warme chocolademelk, dat ziet er altijd zo gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig Nieuwjaar 💕 wat een drukke maar leuke week had je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je tweede kerstdag naar het top 2000 café bent geweest! :) Mijn favo dj is ook Gerard Ekdom haha! Ziet er uit als een leuke week met lekker veel chocolademelk <3 Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat veel leuke en gezellige foto's! Ik wens je een gelukkig en gezond 2018 <3

  BeantwoordenVerwijderen