Mijn week #4 | Mama dochter middag, avondje stappen en heerlijk uiteten

by - 07:00


Het is momenteel heel rustig op mijn werk en dat merk ik heel goed ik mijn werkrooster. Zoals de afgelopen weken verveel ik mij niet ondanks dat ik veel vrij ben. Ik was deze week weer lekker lui maar had ook heel wat leuke dingen op de planning staan.Mijn week
Maandag begon de week al met mijn eerste luie dagje, ik voelde me niet helemaal fit nog van de vorige week. Ik keek vooral een hoop series vanuit mijn bedje. Dinsdag voelde ik mij al een stuk beter en had ik een fijn dagje met mama op de planning staan. We deden samen boodschappen, haalde nog wat spulletjes voor mijn Carnavals jasje, gingen een stukje wandelen in het park en genoten daarna van een heel lekker broodje van de Subway!

Woensdag was ook weer een lui dagje, ik had die dag eigenlijk wat afgesproken maar helaas ging dat niet door. Dus ik sliep als eerste heerlijk uit en had daarna mijn me time momentje. Ook nam ik de tijd om weer een hoop blogfoto's te maken. Donderdag had ik een gesprekje op het werk met mijn baas, daar moest ik om 11 uur zijn dus ik ging wat vroeg mijn bed uit. S' middags probeerde ik een donut recept uit, deze week komt hij online. En ik kan je verklappen, ze waren heerlijk! Ook deed ik alvast wat kook voorbereidingen voor die avond omdat mijn oom bleef eten. S' avonds verhuisde we alvast wat spullen van mijn zusje over naar haar nieuwe kamer. Daarna ging ik naar een verjaardag en later op de avond ging ik met Renee opstap in Den bosch.

Vrijdag stond ik enorm brak op, ik sliep rond 5 uur pas en mijn wekker ging alweer om 9 uur. Ik maakte mezelf klaar en reed naar huis om de laatste spullen van mijn zusje in de auto te laden. Om half 10 had ik bij mijn zusje afgesproken om haar kamer in te gaan richten want ze ging officieel verhuizen. We hebben er heel wat leuks van gemaakt en s' middags ook gezellig al geluncht samen met mijn moeder en opa. In de middag gingen mijn moeder en ik nog wat winkels af voor mijn zusje en toen gingen we naar huis. Ik kroop meteen mijn bed in want ik was echt nog gesloopt.

Zaterdag sliep ik uit, ik had het nodig en heb de hele middag ook lekker in bed gelegen. Mijn moeder was jarig die dag dus we zijn s' avonds uiteten geweest bij Montimar in Rosmalen. Samen met mijn vader, zusje, opa en oma. We hebben heerlijk gegeten en hebben ook bijna 3 uur in het restaurant gezeten. Na het eten keek ik wie is de mol en ben daarna in slaap gevallen. Helaas sliep ik niet zo lekker en werd ik veel wakker. Ik werd daarom s' ochtends ook heel moe en met een beetje hoofdpijn wakker. Ik voelde me enorm down en heb mijn afspraken voor die dag afgezegd en ben lekker in bed blijven liggen.

Foto's
De nieuwe aanwinst voor op mijn Carnavalsjasje, hier lees je binnenkort meer over


Liefde voor Subway broodjes <3

Sneekpreview van mijn blogfoto's

Ze waren heerlijk en ik deel deze week het recept met jullie

Avondje stappen!

Misschien een drankje te veel op bij de Aprés Ski party.. 


Ik vond mijn haar zo mooi zitten!


Als voorgerecht een carpaccio salade

Als hoofdgerecht varkenshaas met bospaddenstoelen saus

Als toetje apple grumble

Foto met mijn zusje <3

Mijn merkteken even achtergelaten haha


Ontbijt op bed <3


Blogposts
Outfit lookbook | De sexy panter printjes zijn weer terug
De panter printjes hebben de fashion wereld weer overgenomen. Van broeken tot jassen en van rokjes tot schoenen. Heerlijk om eens uit je comfort zone te stappen en wat anders te dragen dan anders; een lekker opvallend printje!

Shoplog | Beauty88, Action, Boohoo en meer
Het is alweer een tijd geleden dat er een shoplog online stond, zou ik dan toch eindelijk over mijn shopverslaving heen zijn? Nope zeker niet want vandaag heb ik weer een leuke shoplog voor jullie klaar staan.

Review | My highlights highlighter palette Action
Naast de andere prachtige producten die de Action onlangs toegevoegd heeft in zijn make-up schappen, viel mijn oog op twee nieuwe paletten. Een oogschaduw palette en een highlighter palette. Ik nam het highlighter palette mee in mijn mandje.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Leuk weekje heb je gehad! Gelukkig was je snel weer opgeknapt en heb je een hoop leuke dingen gedaan. Ik kom uit Rosmalen (woon er niet meer) dus ken Montimar zeker, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar het donutrecept! Ze zien er super lekker uit. Balen dat je deze week een paar mindere/vermoeide momenten had, maar je hebt toch veel leuke dingen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat veel leuke foto's! En oeh, die sneek peek van je blogfoto's, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke weekje hoor! Ben benieuwd naar het donut recept. En rode lipstick staat jou zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen