Mijn week #3 | Filmavondjes, lunchen met collega's en shoppen voor mijn uitzet

by - 07:00


Deze week ging voor mijn gevoel heel sloom.. ik heb namelijk het gevoel dat wat ik afgelopen maandag gedaan heb, ik dat een week er voor had gedaan. Maar goed, deze week was weer een fijne combinatie van lui zijn en leuke dingen doen.Mijn week
Ik was zondag ziek geweest en voelde mij nog niet helemaal fit toen ik maandag wakker werd. Ik heb toen fijn uitgeslapen en genoten van een warm bad en voelde mij uiteindelijk weer wat beter. S' avonds at ik bij een vriendinnetje thuis en hadden we een gezellig (voedzaam) film avondje. Dinsdag stond ik vroeg op want ik had een training op het werk van een nieuw activiteit, ik kan er nog niet te veel over vertellen maar het word heel leuk! Na de training ben ik met wat collega's gaan lunchen, een tomaten soepje en een broodje carpaccio (my fave). Hierna zijn we naar Lisan thuis gegaan om gezellig te gamen en spelletjes te spelen.

Woensdag ochtend ging ik naar mijn opa en oma toe, mijn opa vierde namelijk zondag zijn verjaardag maar ik was toen helaas ziek. Maar om het goed te maken ben ik woensdag nog even gezellig langs geweest, altijd leuk om met opa en oma te kletsen. Daarna ben ik nog even langs de Blokker en Action gereden voor wat spulletjes en ging daarna door naar huis. Ik heb die middag geluncht met mama en heb die middag weer blog foto's gemaakt. Donderdag sliep ik heerlijk uit, eindelijk haha! Die middag keek ik lekker wat series en ruimde ik mijn kamer op. S' avonds moest ik werken want de virtual reality rooms waren geboekt. Na het werk kwam ik wat oude schoolgenootjes en trainers tegen die een drankje gingen doen, ik ben toen even gezellig mee geweest.

Mijn zusje kreeg donderdag te horen dat ze het huurcontract voor de studentenkamer die ze wilde mocht ondertekenen en dus officieel de kamer kreeg. Dus wij gingen vrijdag op pad om haar uitzet aan te vullen en natuurlijk leuke decoratie spulletjes te gaan kopen. We kamen rond de middag pas terug thuis met een volle auto. We lunchte toen samen en ik ben daarna neergeploft op bed! Ik heb heel de middag lekker zitten bloggen en vooruit kunnen werken. S' avonds kwam Quinty langs en keken we samen de film IT, hij was echt leuk en niet eens zo heel eng.

Zaterdag ochtend ging ik samen met mijn moeder en zusje naar een grote kringloop winkel in Schijndel, er waren namelijk nog wat meubels die mijn zusje nodig had. Ik was nog nooit van mijn leven in een kringloop winkel geweest maar keek echt mijn ogen uit. Je hebt er toch altijd een vooroordeel over maar gewoon hoe mooie spullen ze er hebben staan voor zo'n klein prijsje. Zelf kocht ik ook wat dingen (deze komen in mijn shoplog terug aankomende week). S' middags was ik ineens zo moe dat ik nog eventjes twee uurtjes in slaap gevallen ben. S' avonds moest ik werken, ik had een moordspel met diner voor een hele leuke en enthousiaste groep. Zondag was mijn echte lazy day, ik heb heel de dag geslapen, serie (Glee) gekeken en gewoon echt niks gedaan. Heerlijk1

Foto's
Heerlijk in bad Wie is de Mol terug kijken. Wie denk jij dat de mol is?


Ik bestelde deze twee items via Boohoo, ze komen komende week binnen en zullen dan ook te zien zijn in mijn shoplog!

Renee en ik kunnen niet samen zijn zonder een hoop eten. Dit was ons eten tijdens de film avond <3

Binnen 5 min ineens 2000 views meer op mijn blog.. uit Israël..

Met 3 mannen in een lift.. 

Spelletje doen met collega's! 


Mijn nieuwe wandrek <3


Een selfie hoort er bij!

De So Low is echt mijn favoriete winkel, ik zag deze hilarische flamingo hoed.


Zelf pizza maken, nomnom <3


Leuke items spotten in de kringloop winkel.

Avondje werken!Blogposts
Review | Makeup Revolution retro luxe kit matte Echelon
Nadat Kylie uit kwam met haar matte lip kits overstroomde beautyland met meerde merken, soorten en kleuren lip kits. Zo kwam ook Makeu-up Revolution (mijn favo merk) uit met verschillende lip kits. Ik kreeg de kleur Echelon van Sinterklaas en vandaag kunnen jullie hier de review over lezen.

Fashion | Waarom ik graag shop op Boohoo.com
Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik een shop-a-holic ben. Zodra mijn salaris gestort is ga ik online en in de stad winkels af om lekker te shoppen. En natuurlijk komt dat ook dan weer terug in een shoplog op mijn blog. Vaak zien jullie de website Boohoo.com voorbij komen en daar ga ik jullie vandaag wat meer over vertellen.


Mannen.. ze laten de wc bril omhoog staan, laten overal in huis sporen achter van eten en hun kleding ligt overal en nergens. Maar ze kunnen soms ook heel lief zijn! Zo geven we ze met hun verjaardag, Kerst en Valentijnsdag een cadeautje. Niets is zo moeilijk om een cadeau te vinden voor een man.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

4 reacties

 1. Lekker weekje, ondanks dat je hem een beetje ziekig begon! Ik kijk ook WIDM en ik denk dat Loes of Emilio de mol is. Of misschien Ruben... Ik twijfel altijd haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Die zelfgemaakte pizza ziet er heerlijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Lijkt me een hele fijne week dat je hebt gehad.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker weekje gehad zo te zien! Aah ik volg wie is de mol ook, heb alleen geen flauw idee wie de mol is...

  BeantwoordenVerwijderen