Boeken | Wreck this journal

by - 07:00


Keri Smith brengt al jaren leuke boeken op de markt waar je diepe gedachtes, je creativiteit en je agressie in kwijt kan. Finish this book, Wreck this journal original en this is not a book liggen al in mijn boekenkast. Maar afgelopen jaar kwam zij uit met de jubileum editie van Wreck this journal en deze heb ik momenteel in mijn bezit.De andere Wreck this journal die ik heb is dus al helemaal verpest en kapot. Omdat ik hier veel plezier aan heb gehad wilde ik er nog eentje en ging deze op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas. Deze keer kreeg ik dus de jubileum versie en ook nog eens in het Nederlands!

Wat moet je doen met je journal? Wreck this journal is niet echt een normaal boek waar je lekker in kan gaan zitten lezen, of een normale journal waar je je week planning en ideeën in propt. Nee je gaat hem op de gekste en creatiefste manieren verpesten! Ga er mee onder de douche, bewaar en secret messages in, compost een pagina, stop een pagina in de was, hou een logboek bij. Je kan het niet zo gek bedenken of het staat er in.

Zoals ik al vertelde heb ik er al een boek doorheen gejaagd en deze heb ik ook op een creatieve manier ge-wreckt (woord toegevoegd aan de Lieke van Dalen). Je maakt er leuke tekeningen bij of gaat aan de slag met je schilder kunsten. Neem je het boek mee onder de douche? Kleur hem eerst in met acryl potloden, gooi je koffie over het boek heen? neem dat wat koffie accessoires (roerstokje, suiker, etc) mee van de Starbucks, of teken een wasmand op de achtergrond en plak de overige stukjes 'pagina' er in na hun wasbeurt.Ik ben echt dol op deze boeken, dit zijn namelijk ook de enige boeken die ik koop aangezien ik te druk kan zijn om op mijn gemak een boek te gaan zitten lezen. Ik wil wekelijks een random uitgekozen opdracht uit het boek gaan uitvoeren en elke maand ga ik al de opdrachten delen op mijn blog. Via mijn Instagram story zal ik mijn volgers laten bepalen welke opdracht het gaat worden van de random opdracht die ik willekeurig kies en een opdracht die ik zelf kies.

Ken jij de boeken van Keri Smith al?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Aah ik heb deze ook gehad! In het begin wel actief mee gewerkt maar inmiddels gebruik ik 'm echt nooit meer... ik denk dat het leuker is als je er inderdaad bewust actief mee bezig blijft ofzo ;) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee! Ik had al van deze boeken gehoord, maar nog nooit de binnenkant gezien.
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen