Blog | Spam je blog!

by - 07:00


Als eerst wil ik jullie allemaal de beste wensen geven voor het nieuwe jaar. Momenteel lig ik nog steeds helemaal dood in bed maar toch wilde ik een leuk artikel online zetten en verschuif ik 'mijn week' een dagje op.

Ik merk dat ik erg blijf hangen met het lezen van de zelfde blogjes, natuurlijk is dat geen probleem maar nieuwe blogjes ontdekken is ook leuk! En aangezien ik de afgelopen weken of druk was of lui was mogen jullie hier onder dit artikel jullie blog spammen. Maar dat doen we niet zo maar.

We beginnen het jaar lekker positief want jullie mogen niet alleen je eigen blog spammen, nee je moet ook een linkje plaatsen naar een blog wat momenteel jouw favoriet is of die volgens jou ook een plekje in de schijnwerpers verdient! Zo leer ik alleen maar meer leuke blogs kennen en zo krijgen andere bloggers ook een beetje waardering. (ben eerlijk en doe dit ook gewoon want anders verwijder ik de reactie omdat ik dit niet eerlijk vind)

Liefs, Lieke

You May Also Like

10 reacties

 1. Ah wat lief en leuk van je! Op mijn blog kun je momenteel een Rituals cadeaukaart winnen, misschien wel leuk! http://www.simonevissers.com. De blog die ik op dit moment het leukst vind om te volgen is die van Nina, http://www.simplynspecial.nl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat voelt wel een beetje vreemd, al meteen komen spammen tijdens mijn eerste bezoekje hier! Maar ik zag je post toevallig in een bloggersgroepje: https://blog.kreanimo.com/nieuwjaarswensen-voor-mijn-nabije-mensen/
  Alvast een heel mooi 2018

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk initiatief! Op mijn blog taradekorte.nl vind je alles wat met lifestyle te maken heeft! En ook kan je een kijkje nemen bij dailydaphne.nl als je meer van beauty houdt! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook nog de beste wensen voor 2018! Mijn blog is een beauty- & lifestyle blog met een persoonlijk tintje. Zelf kijk ik graag op de blog van Melissa & Laura: glamandglitters.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Hopelijk ben je inmiddels wat bijgekomen. Ik had ook wel een hele dag nodig om weer een beetje levend te worden. ;) Ik trotse blogger op www.niennthings.nl, en ik lees met veel plezier en harde schaterlachen www.burgertrutjes.nl.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi wat leuk, ik blog op mijn site www.ilsjes.net, daar ga ik beginnen met de site van de week waarvoor je je kan aanmelden, maar helaas heb ik nog geen aanmeldingen, dus wie wil... Kom naar mijn site en meld je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Mijn blog is http://merelmocking.blogspot.nl. Momenteel maak ik een beetje achtergrondjes en ben ik een beetje aan het experimenten met foto's op een andere manier te laten zien. Over die achtergrondjes, iemand die dat véél mooier kan is: http://www.askyfullofstars.nl/. Haar blog raad ik bij deze dan aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een sympathiek idee! Mijn eigen blog is De Happy Freelancer, happyfreelancer.nl, om freelancers te verenigen en elkaar te inspireren.
  Een blog die ik graag volg is http://www.cornersoftheworld.nl/, over reizen als digital nomad en de wereld ontdekken met een laptop onder je arm.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik blog zelf op evelynevergote.be, een persoonlijke blog waarop ik momenteel een grote challenge aanga. Een blog die ik al van in het begin volg en tevens één van mijn bff's is hostesarah.be :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar...een blog waar ik kijk is http://www.pinkit.nl/ van Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen