Tag | De Instagram Tag 2017

by - 07:00


Nog maar even en dan zitten we alweer in 2018! Ik zag deze tag al voorbij komen bij Chelsey en toen werd ik door Rosita getagt om hem in te vullen. Super leuk want Instagram is een van mijn favorieten social media kanalen en het ik vind dit ook gewoon een hele leuke tag.

1. Welke foto's kregen in 2017 de meeste likes?
Zoals jullie weten heb ik sinds kort mijn blog Instagram pagina verwijderd om gewoon lekker mijn privé account voor alles te gaan gebruiken dus dit jaar ben ik daarom ook veel bezig geweest met mijn instagram account. Ik gebruikte de #2017bestnine om een overzicht te krijgen van de foto's die in 2017 het meest geliket werden. Ik vind het vooral grappig om te zien dat het vooral foto's zijn van mij alleen haha! Maar vind het vooral leuk om te zien dat de foto van mijn eerste tattoo, die van mijn 21e verjaardag en de foto dat ik geslaagd was er tussen staan. De 3 mooiste en belangrijkste momenten van dit jaar <3

2. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?
Oops die heb ik stiekem nog even aangepast aangezien ik er gisteren nog een foto op gezet had! Deze foto maakte Quinty gisteren van mij toen we gezellig samen wat gingen drinken. Warme choco aangezien het gisteren heel koud was en zelfs sneeuwde!

3. Wat is de allereerst geplaatste foto op Instagram in 2017?
Dat is de foto samen met mijn vriendinnetje Anke. Deze foto plaatste ik s' nachts/s' ochtends vroeg op 1 januari toen wij nogal dronken thuis kwamen van Pussylounge. Dit jaar wil ik weer een leuke nieuwjaars festival foto plaatsen!

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?
Hm dat is echt een moeilijke haha maar als ik dan toch ga kiezen ga ik voor deze foto op Kingsland festival. Een van de eerste festivals waar ik in 2017 naartoe ging en ik heb het toen zo leuk en gezellig gehad.

5. Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekken heimwee?
Ja geen twijfel mogelijk, dat is deze foto die mijn vader van mij maakte ik Bonaire. Dit was de eerste verre reis/vakantie die ik maakte en ik heb mij er zo vermaakt en echt de tijd van mijn leven gehad. Ik zou graag nog eens terug gaan <3

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 deelde op Instagram?
Eigenlijk doe ik dat niet meer zo heel veel merk ik nu. Maar als ik moest kiezen ga ik voor mijn foto met deze lekkere pasta van de Happy Italy. Als je mij al even volgt of goed kent weet je dat je mij gelukkig kan maken met een etentje bij Happy Italy haha.

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte met je vrienden/vriendinnen?
Ik heb geen huisdieren dus ik heb deze vraag een beetje aangepast. Dan ga ik voor de foto die ik maakte tijdens mijn 21 diner. Dit zijn mijn leukste, beste en gekste vriendinnetjes en met hun wilde ik ook samen mijn feestje vieren.

8. Welke fotobewerkingsapps of filters gebruikte jij dit jaar het meest?
VSCO is echt mijn beste vriend en dan zeker de HB1 & HB2 filter. Verder gebruik ik soms foto flipper om mijn foto te spiegelen en UNUM om te kijken hoe mijn foto's in mijn feed eruit komen te zien.

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?
Ehm ik gebruik geen hashtags haha, is dit heel erg?

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
1. Esmeevnkmpn - Esmee van Kampen, ik vind echt zo geweldig en fearless! Ik kan ook echt lachen om haar story's opmerkingen.
2. Kimberley.delang - Kimberley van Kimmetjekims.nl, ik vind gewoon echt dat zij een prachtige fee heeft <3
3. Annanooshin - Anna Nooshin, ze is gewoon echt een knappe vrouw om te zien!

Aangezien we nog maar een dagje leven in 2017 ga ik de tag niet door spelen, maar je mag hem natuurlijk altijd overnemen!
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Super leuk mop! Echt leuk dat je me ook vernoemd hier! Ik vind vooral je festival en reis foto’s fantastisch! Aankomend jaar gaan we lekker samen foto’s maken! <3

    BeantwoordenVerwijderen