Review | MAC Snowball Collectie Holiday Crush Lipstick

by - 07:00


Inmiddels is al een groot deel van de MAC Snowball collectie uitverkocht. Maar toch wist ik nog een item te scoren! MAC lipsticks blijven mijn favoriet dus bij deze collectie was de keuze niet heel moeilijk toen ik de glitterende lipstick hulzen zag staan.

Ze waren niet te missen de 6 goud glitterende lipsticks uit de Snowball collectie. Ja deze verpakking is tot nu toe wel het mooiste wat ik van MAC gezien heb. Er waren natuurlijk nog meer prachtige producten uit deze mooie collectie maar vanwege de verpakking greep ik al snel naar de lipsticks.

De Snowball collectie telt 6 verschillende lipsticks;
- I'm Glistening (frost)
- Rouge and Snow (matte)
- Elle Belle (amplified)
- Holiday Crush (frost)
- Shimmer & Spice (frost)
- Warm Ice (frost)

De verkoopster raadde mij een warme kleur als Holiday Crush aan dus ik kocht zonder twijfel deze prachtige lipstick. Hij heeft een frost finish en dat is eens wat anders als dat ik normaal draag. Een frost finish houd in dat hij lekker glanzend is met een chrome glans er in. Het is niet een super dekkende lipstick zoals we gewend zijn van matte en satin finishes.

Al was ik in een oog opslag al verliefd op de verpakking, werd ik ook helemaal wild om de lipstick zelf. De kleur is prachtig en ik kan hem moeilijk beschrijven; maar het is een bruin/koper kleurtje met een prachtige chrome/metallic glans er in! Heerlijke kleur voor de feestdagen maar zeker ook gewoon leuk voor een avondje uit.


De lipstick kun je gewoon zo dragen maar met een lippotlood er onder als basis blijft hij nog mooier en beter zitten. Het is een lekker opvallend kleurtje en daar houd ik wel van, hij is anders als mijn andere lipsticks maar een keertje buiten mijn comfortzone stappen kan natuurlijk ook geen kwaad!

De lipstick is/was te koop bij alle MAC filialen en counters voor €19,50.

Heb jij iets kunnen bemachtigen uit de Snowball collectie?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat een bijzondere kleur! Vind deze collectie er prachtig uit zien en ook de producten vind ik heel tof. Lijkt me wel spannend om zo'n metallic kleur te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie kleur is dit, hij heeft een heel tof effect! Zeker leuk voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, mooi kleurtje! Aparte finish, vast erg mooi voor de feestdagen. Ik laat MAC altijd links liggen, wanneer worden ze nou eens 100% dierproefvrij :/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oe, wat een mooi kleurtje! (en dat omhulsel ♥ ♥ ♥)

  BeantwoordenVerwijderen